حجت‌الاسلام زرگر: آموزش شیوه صحیح امر به معروف به آحاد مردم/ 116 هزار نفر در كشور طلایه‌دارعرصه امر به معروف و نهی از منكر

دبیر كل ستاد امر به معروف و نهی از منكر گفت: شیوه صحیح امر به معروف و نهی از منكر به آحاد مردم آموزش داده می شود و هم اكنون صد و 16 هزار نفر در كشور به عنوان طلایه‌داران عرصه امر به معروف و نهی از منكر شناسایی شده و با ستاد همكاری می‌كنند.

1397/06/19
|
11:41

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو قرآن، با توجه به فرارسیدن هفته ی امر به معروف و نهی از منكر حجت‌الاسلام سیداحمد زرگر دبیر كل ستاد امر به معروف و نهی از منكر در برنامه افق رادیو قرآن حضور پیدا كرد.
حجت‌الاسلام سیداحمد زرگر، دبیر كل این ستاد در ابتدای برنامه اظهار داشت: امر به معروف و نهی از منكر یكی از فروعات دین است و فروعی است كه در روایات ما تعابیر سنگینی نسبت به فریضه شده كه پس از پیروزی انقلاب اهتمام بیشتری نسبت به آن صورت گرفت. در نظام اسلامی هر اتفاقی افتاد برای امر به معروف و نهی از منكر بود.
زرگر ادامه داد: حركت امام خمینی(ره) در سایه فرمان امر به معروف خداوند معنا پیدا كرد، زیرا بزرگترین منكر حكومت طاغوت بود، امروز نیز بقای نظام اسلامی با امر به معروف و نهی از منكر تحقق می‌یابد. از سال 72 با دستور رهبری ستاد احیای امر به معروف و نهی از منكر شكل گرفت و در سال 94 با تلاش نمایندگان مجلس، این قانون تصویب شد و تمام حركت‌های ما بر اساس این قانون است.
وی افزود: در هفته احیای امر به معروف، برنامه‌هایی را برای كل كشور و ستاد مركزی با محوریت نهادینه كردن امر به معروف و نهی از منكر در نظر گرفته‌ایم. اگر این امر الهی به طور همه جانبه محقق می‌شد ما امروز این مشكلات را نداشتیم. من معتقدم 98 درصد معضلات اجتماعی با اجرا شدن این فریضه الهی برطرف می‌شود اما به شرطی كه همه مردم برای پیاده كردن آن عزمی جدی به خرج دهند. همانطور كه مقام معظم رهبری می‌فرمایند این فریضه مثل نماز، یادگرفتنی است اما با این تفاوت كه در امر به معروف و نهی از منكر، شیوه تعامل با مردم موضوعیت دارد كه از این حیث، كار سخت‌تر می‌‌شود.
حجت‌الاسلام زرگر در ادامه گفت: در قانون ظرفیت‌های زیادی پیش بینی شده و یكی از آن‌ها، مطالبه گری آحاد مردم از مردم و دولت است، انسان باید در زندگی‌اش مطالبه‌گر باشد. مردم باید این حق را برای خود قائل باشند كه از همنوع خود مطالبه گری كند، اگر هر فردی خود را مطالبه‌گر بداند، جهان برین خواهیم داشت.
دبیر كل ستاد امر به معروف و نهی از منكر با اشاره به برنامه‌ریزی برای آموزش شیوه صحیح امر به معروف و نهی از منكر به آحاد مردم گفت: این فریضه الهی فقط محدود به حجاب نیست و بحث‌های مهمی همچون جلوگیری از اسراف و تجمل‌گرایی مطرح است. در حال حاضر در هر استان، كمیسیونی تشكیل داده‌ایم كه این كمیسیون با محوریت دادستان استان، معضلات اجتماعی را شناسایی می‌كنند، برای حل آن‌ها چاره‌جویی می‌كنند و سپس در این راستا، نهادهای گوناگون را با توجه به وظایف ذاتی‌شان موظف می‌كنند تا برای امر به معروف و نهی از منكر نسبت به آن آسیب اجتماعی، اقدام كنند.
وی درباره فعالان امر به معروف اظهار كرد: صد و 16 هزار نفر در كشور به عنوان طلایه‌داران عرصه امر به معروف و نهی از منكر شناسایی شده و با ستاد همكاری می‌كنند. همچنین سامانه‌ای نیز طراحی كرده‌ایم تا كسانی كه می‌خواهند در این عرصه همكاری داشته باشند، ثبت نام كنند. در حال حاضر در نظر داریم در محله‌ها با محوریت امام جماعت و در آموزش و پرورش با محوریت مدیر مدرسه، این فریضه الهی را پیگیری كنیم.
شعارهای هفته احیای امر به معروف

حجت‌الاسلام زرگر با یادآوری این كه اصل حركت امام حسین(ع) طبق فرمایش خودشان بر مبنای امر به معروف و نهی از منكر بوده است، گفت: روز اول تا هفتم محرم هر سال، هفته «احیای امر به معروف و نهی از منكر» نام‌گذاری شده است، ما امسال شعارهایی را برای هر روز این هفته در نظر گرفته‌ایم و بر مبنای آن برنامه‌های گوناگونی در سطح كشور اجرا می‌شود.
وی افزود: روز اول محرم به نام وحدت و مبارزه با استكبار، روز دوم به نام حمایت از كالای ایرانی، روز سوم به نام حمایت از آمران به معروف و شهدای این راه، روز چهارم به نام تقویت پایگاه مساجد و هیئات در تربیت نسل انقلابی، روز پنجم به نام خودباوری با تولید علوم انسانی و اسلامی، روز ششم به نام تقویت مدیریت جهادی و سلامت محیط اداری و روز هفتم به نام حمایت از سبك زندگی اسلامی ایرانی برای تحكیم خانواده نام‌گذاری شده است.

دسترسی سریع