برنامه این هفته «افق» رادیو قرآن، میزبان عضو هیات علمی و دانشیار دانشگاه علوم و حدیث و مدیر كتابخانه و مركز اسناد این دانشگاه بود.
به گزارش روابط عمومی شبكه رادیویی قرآن، «افق» در برنامه این هفته خود میزبان آزاده عباسی، عضو هیات علمی و دانشیار دانشگاه علوم و حدیث برنامه بود و وی بهعنوان مدیر كتابخانه و مركز اسناد دانشگاه علوم قرآن و حدیث، به معرفی كتابخانه و مركز اسناد دانشگاه علوم احادیث پرداخت.
وی در ابتدای این برنامه گفت: این كتابخانه بزرگترین كتابخانه تخصصی كشور است و از حیث منابع، كمنظیر است كه در چهار طبقه بنا شده است و موقعیت جغرافیایی آن ضلع جنوبی حرم مطهر حضرت عبدالعظیم (ع) میباشد و كاملاً به روز در اختیار مخاطبان و مراجعین میباشد.
عباسی به تاریخچه این كتابخانه اشاره كرد و اظهار داشت: این كتابخانه در سال 78 تأسیس شد و با توجه به اینكه كتابخانهای تخصصی بهشمار میرفت، اهتمام جدی نسبت به تجهیز كتابخانه وجود داشت. در حال حاضر 110 هزار جلد كتاب داریم كه از نقاط مختلف جهان گردآوری شده كه این منابع جلدی در كمتر كتابخانهای پیدا میشود و نایاب است.
عضو هیات علمی و دانشیار دانشگاه علوم و حدیث ادامه داد: این كتابخانه در موضوعات تخصصی قرآن و معارف اسلامی، حدیث، تاریخ، فقه و روانشناسی آماده خدمترسانی به عموم پژوهشگران، محققان و دانشجویان میباشد. ضمن اینكه كتب مرحوم غفاری و مرحوم دوانی نیز طبق وصیتشان به این مجموعه هدیه شده است و در این مجموعه نگهداری میشود.
مدیر كتابخانه و مركز اسناد دانشگاه علوم قرآن و حدیث در انتهای صحبتهای خود در برنامه افق به دیگر بخشهای این كتابخانه اشاره كرد و گفت: انتشارات و اطلاعرسانی دیجیتالی منابع الكترونیكی از دیگر امكانات این كتابخانه میباشد و بخش مطالعه به 100 میز راحتی مجهز شده كه از ساعت 8 صبح تا 16:45 عصر میزبان مراجعین است.
ارتباط تلفنی با دكتر اصغرپور، عضو هیات علمی دانشگاه شاهد از دیگر بخشهای این برنامه بود كه وی به مصوبه بازنگری كتب دانشگاهی بعداز پنج سال اشاره كرد و اظهار داشت: كمیتهای تشكیل و در این كمیته سرفصل های جدید تعریف شده كه لازم الاجراست. در ترم جدید حدوداً 20 درصد سرفصلها تغییر كرده است و سعی براین شده درسها با نیاز روز جامعه تعریف شود و جنبه معارفی مورد تأكید قرار گیرد.