نخستین جلسه كمیسیون توسعه فعالیت‌های ترویجی قرآن 1405 برگزار می‌شود

حسین سلیمانی از برگزاری نخستین جلسه این كمیسیون در سال 1405 خبر داد و گفت: در این نشست اولویت‌های قرآنی سال جاری، گزارش فعالیت‌های ترویجی سال گذشته، روند اجرای طرح‌های استعدادیابی و همچنین آخرین وضعیت قرارگاه نهج‌البلاغه بررسی می‌شود

1405/03/04
|
16:22
|

به گزارش رادیو قرآن ، مدیركل كمیسیون توسعه فعالیت‌های تبلیغی، ترویجی قرآن مستقر در مركز عالی قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفت‌و‌گو با ایكنا با اشاره به تعویق برگزاری مجمع عمومی اتحادیه كشوری مؤسسات و تشكل‌های قرآن و عترت اظهار كرد: قرار بود این مجمع در فروردین‌ماه برگزار شود، اما به دلیل شرایط خاص كشور و محدودیت‌های ناشی از وضعیت جنگی، امكان برگزاری تجمعات فراهم نشد و این برنامه به تعویق افتاد.

وی افزود: برای برپایی چنین مجامعی نیاز است، حداقل یك ماه پیش از موعد، فراخوان‌ها و هماهنگی‌های لازم انجام شود؛ از این‌رو منتظر تثبیت شرایط هستیم تا زمان جدید برپایی مجمع اعلام شود و اتحادیه بتواند فعالیت‌های اجرایی مربوط به آن را آغاز كند.

سلیمانی همچنین از برگزاری نخستین جلسه كمیسیون توسعه فعالیت‌های تبلیغی و ترویجی قرآن در سال جاری خبر داد و گفت: این جلسه یكشنبه هفته آینده با ریاست وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار خواهد شد. به دلیل شرایط ماه‌های اخیر، تاكنون امكان تشكیل جلسه فراهم نشده بود و این نشست، نخستین جلسه كمیسیون پس از آغاز سال 1405 خواهد بود.

مدیركل كمیسیون توسعه فعالیت‌های تبلیغی و ترویجی قرآن بیان كرد: یكی از مهم‌ترین موضوعات جلسه، بررسی اولویت‌های سال 1405 كمیسیون است. همچنین گزارش مجموعه‌ای از رویداد‌ها و فعالیت‌های قرآنی سال گذشته، از جمله نمایشگاه بین‌المللی قرآن، لیگ‌های قرآنی، مسابقات و برنامه‌های اجراشده در ایام جنگ ارائه می‌شود.

وی ادامه داد: ساماندهی حوزه استعدادیابی و پرورش استعداد‌های قرآنی از دیگر موضوعات مهم جلسه است. همچنین آخرین روند فعالیت‌ها و اقدامات انجام‌شده در قرارگاه نهج‌البلاغه مورد بررسی و ارائه گزارش قرار می‌گیرد.

سلیمانی به موضوع اصلاح آیین‌نامه حمایت از برگزیدگان مسابقات قرآن اشاره كرد و گفت: در حوزه مسابقات قرآن، اصلاحیه‌ای درباره امتیازات آموزشی نفرات برتر مسابقات در دستور كار قرار دارد كه قرار است در كمیسیون بررسی شود.

وی افزود: پیش از این برخی برگزیدگان مسابقات قرآن امكان بهره‌مندی از تسهیلاتی همچون ورود بدون كنكور به دانشگاه را داشتند، اما اكنون نیاز به بازنگری و اصلاح آیین‌نامه مربوطه احساس می‌شود تا شرایط جدید مسابقات و رویداد‌های قرآنی نیز در آن لحاظ شود.

مدیركل كمیسیون توسعه فعالیت‌های تبلیغی و ترویجی قرآن تصریح كرد: در سال‌های گذشته تنها برخی مسابقات بین‌المللی خاص مشمول این امتیازات بودند، اما اكنون با گسترش رویداد‌های قرآنی، ضرورت دارد این موضوع به‌روزرسانی و تعیین تكلیف شود كه جزئیات آن پس از جمع‌بندی نهایی اعلام خواهد شد.

وی اظهار كرد: بخشی از جلسه پیش‌رو به بررسی مصوبات جلسات گذشته كمیسیون اختصاص دارد تا میزان تحقق و اجرای مصوبات و همچنین موارد معوق مورد ارزیابی قرار گیرد.

دسترسی سریع