اجرای «طرح رمضان بهار قرآن» در دانشگاه آزاد اسلامی با شعار «ایران در پناه قرآن»

مدیركل تبلیغ و امور دینی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی از اجرای ویژه‌برنامه‌های رمضان بهار قرآن در این دانشگاه خبر داد.

1404/11/27
|
09:35
|

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو قرآن ،به نقل از روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی، مدیركل تبلیغ و امور دینی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این نهاد برنامه‌هایی را برای ماه مبارك رمضان 1404 با شعار «ایران در پناه قرآن» طراحی و در تمام واحدهای دانشگاهی به اجرا درمی‌آورد.

علیرضا زارع‌شهرآبادی با اشاره به انتخاب كتاب «امت قوی» از مجموعه «طرح زندگی با آیه‌ها» به عنوان محور اصلی برنامه‌های رمضانی اظهار كرد: در شرایطی كه قرآن كریم هدف بی‌احترامی قرار گرفته، وظیفه‌ ما استحكام بخشیدن به پیوند جامعه دانشگاهی با این كتاب الهی و تقویت هویت امت واحد اسلامی است.

مدیركل تبلیغ و امور دینی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی، با اشاره به جدول برنامه‌های ابلاغی، خاطرنشان كرد: تفسیر و حفظ آیات موضوعی كتاب «امت قوی» با برگزاری آزمون در 30 فروردین 1405 و اعطای گواهینامه و جوایز به برگزیدگان، یكی از مهم‌ترین محورهای اجرایی این طرح است.

وی افزود: پویش كتابخوانی «امت قوی» با آزمون پایان ماه و اهدای جوایز قرعه‌ای و سلسله سخنرانی‌های تخصصی با محوریت كتاب امت قوی پس از اقامه نماز جماعت ظهر در مساجد دانشگاه‌ها با محوریت معارف دینی و پاسخ به سوالات اعتقادی و اخلاقی، همراه با مسابقه روزانه و اهدای جوایز، دو برنامه دیگر این طرح است.

زارع‌شهرآبادی با اشاره به پویش قرائت قرآن كریم به صورت حضوری و مجازی تصریح كرد: این پویش با هدف انس بیشتر دانشگاهیان با قرآن كریم است.

مدیركل تبلیغ و امور دینی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی، مسابقه كتابخوانی ملی با محوریت 110 آیه از كتاب «زندگی با آیه‌ها» و ارتباط آن با معارف نهج‌البلاغه را از دیگر برنامه‌های این طرح برشمرد و افزود: طرح ملی تدبر و حفظ آیات با بهره‌گیری از نرم‌افزار و محتوای چندرسانه‌ای، همراه با قرعه‌كشی هدایا برای دانشگاهیان و خانواده‌های آنان، ششمین برنامه ویژه‌برنامه طرح رمضان بهار قرآن است.

وی با بیان فعالیت‌های عمرانی و فرهنگی شامل غبارروبی و فضاسازی مساجد و نمازخانه‌های دانشگاه قبل از ماه رمضان، گفت: انتشار روزانه یك آیه كاربردی با ترجمه در كانال‌های ارتباطی دانشگاه هفتمین برنامه این طرح است.

زارع‌شهرآبادی در پایان خاطرنشان كرد: هدف نهایی، تبدیل دانشگاه به محیطی زنده و پویا در زمینه معارف قرآنی و ایجاد موجی از آگاهی و انس ملی با كلام‌الله مجید است. این برنامه‌ها پاسخی به توطئه‌های دشمنان برای دور كردن جوانان از قرآن است.

دسترسی سریع