تجلیل از مدیران 162 مؤسسه پیشتاز در عرصه حفظ عمومی قرآن

مراسم تجلیل از مدیران 162 مؤسسه قرآنی پیشتاز در عرصه حفظ عمومی قرآن با حضور رئیس سازمان دارالقرآن‌ الكریم برگزار شد.

1404/11/27
|
09:35
|

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو قرآن ،آئین تجلیل از مدیران 162 مؤسسه قرآنی پیشتاز در عرصه حفظ عمومی قرآن همزمان با دهه مبارك فجر و با حضور حجت‌الاسلام و‌المسلمین علی تقی‌زاده، رئیس سازمان دارالقرآن‌ الكریم برگزار شد.

متناسب با تعداد حافظان هر مؤسسه از مؤسسات برتر با مبالغی از 70 میلیون تا 700 میلیون ریال حمایت مادی شد.

تقی‌زاده؛ دبیر شورای ارزیابی حافظان قرآن كریم طی سخنانی در این مراسم اظهار كرد: چند سالی است كه جریان حفظ عمومی قرآن در امتداد حفظ تخصصی شكل گرفته تا حافظانی كه از یك جزء تا سی جزء قرآن كریم را حفظ می‌كنند، بتوانند مدارك حفظ عمومی را از طریق مؤسسات مورد تأیید سازمان تبلیغات اسلامی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت كنند.

وی ادامه داد: این حمایت‌ها با پشتیبانی شورای توسعه فرهنگ قرآنی صورت گرفته كه در مرحله نخست، 162 مجموعه برتر از تمامی استان‌ها و 95 شهرستان طی این مراسم تجلیل شدند.

براساس آمار اعلام‌شده، برترین مؤسسه این دوره از استان آذربایجان شرقی با ثبت دو هزار و 305 نفر قبولی در آزمون حفظ عمومی قرآن كریم بود كه بیشترین میزان خروجی را به خود اختصاص داد. این آمار از ابتدای اجرای طرح تا پایان دی‌ماه سال جاری محاسبه شده است.

دسترسی سریع