در برنامه «ترنم آیات» از گروه آموزش و علوم قرآنی، استاد احمد ابوالقاسمی با بررسی تلاوت آیات 24 تا 26 سوره مباركه مریم به صدای استاد عبدالباسط محمد عبدالصمد، به تحلیل معناشناسی واژگان، انتخاب لحون و ظرافتهای اجرای این قاری برجسته مصری پرداخت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو قرآن ابوالقاسمی در این برنامه ضمن تلاوت آیات، با اشاره به بخش «فَكُلِی وَاشْرَبِی وَقَرِّی عَیْنًا» گفت: آنچه در اجرای استاد عبدالباسط به چشم میآید، هوشمندی در جداسازی جملات و القای هویت مستقل هر بخش است، بدون اینكه انسجام كلی تلاوت از بین برود.
وی افزود: عبدالباسط با انتخاب دقیق لحون و رنگ صوتی، موفق شده است جملات را به گونهای اجرا كند كه نه تنها معنای هر بخش حفظ شود، بلكه حس و فضای آن نیز به شنونده منتقل گردد. به گفته كارشناس برنامه، اتصال یا جداسازی برخی جملات، اگر بدون درك ساختار و معنا صورت گیرد، میتواند لطمه به اثر بزند، اما عبدالباسط با دقت و استادی، این ظرافتها را رعایت كرده است.
«ترنم آیات» با محوریت آموزش و تحلیل تلاوتهای ناب قرآنی، هر بار به بررسی یكی از شاهكارهای قاریان برجسته میپردازد تا بتواند الگوی علمی و هنری ارزشمندی برای علاقهمندان به فن قرائت قرآن ارائه كند.
مخاطبان در سرتاسر دنیا می توانند از طریق وب سایت www.radioquran.ir از پخش زنده شبكه استفاده و در جریان آخرین خبرهای رادیو قرآن قرار بگیرند.
از طریق موج اف.ام ردیف 100 مگاهرتز شنونده ما باشید.
📻 fm 100 mhz
آدرس صفحات رادیو قرآن در فضای مجازی:
🌐 www.radioquran.ir
http://sapp.ir/radioquran_ir 🆔
https://ble.ir/radioquran_ir 🆔
https://eitaa.com/radioquran_ir 🆔
https://shad.ir/Radioquran_ir 🆔
راه های ارتباطی ما:
📩 30000100
☎️ 02122051632_02122043017
تلفن گویا:
☎️ 02127860100