پخش زنده ویژه برنامه "كوثر هدایت" در دهه دوم فاطمیه

ویژه برنامه "كوثر هدایت" در دهه دوم فاطمیه به صورت زنده ازساعت 9 تا 9:45 از رادیو قرآن پخش می شود.

1398/11/05
|
15:36
|

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو قرآن، موضوع كلی و اصلی مجله ی "كوثر هدایت" نقش زن در تشخیص حق و باطل از منظر قرآن و سیره حضرت زهرا (س) است كه از پنجم تا دهم بهمن ماه به صورت زنده به روی آنتن می رود.
گزارش مردمی، روایت داستانی، سوال پیامكی و فراز های تلاوت و مرثیه های مناسب این ایام از جمله بخش های این ویژه برنامه است.
در برنامه اول به اهمیت شناخت حق و باطل از منظر معرفی معرفتی و تئوری حق و باطل اشاره شد. در برنامه دوم به اهمیت شناخت حق و باطل از بعد عملی و در برنامه ی سوم چرا نقش زن در تشخیص حق و باطل مهم است؟ چه تفاوتی بین زن و مرد است؟ اهمیت انتقال ارزش های حق مدارانه در خانواده پرداخته خواهد شد.
برنامه ی چهارم به موضوع نقش خاص زن در دفاع از حق؛ نگاه بی تفاوتی یا غیرت نسبت به دفاع از حق و برنامه پنجم نیز به موضوع جمع بین حق طلبی و همسر داری توجه به خانواده حق مدار می پردازد.
همچنین در برنامه روز ششم نیز به این سوال پاسخ داده می شود كه: ما باید چه كنیم كه حق مداری رو از دست ندهیم ؟
افزایش آگاهی مخاطب نسبت سبك زندگی فاطمی، تقویت باور مخاطب نسبت به پیوند اخلاقی و قرآنی در سبك زندگی فاطمی و تقویت انگیزه مخاطب نسبت به انس بیشتر با قرآن كریم از جمله اهداف این برنامه است.
ویژه برنامه ی "در كوثر هدایت" كاری از گروه علوم قرآنی رادیو قرآن است كه به تهیه كنندگی مونا توسلی، اجرای یاسر دعاگو، كارشناسی دكتر مریم حاج عبدالباقی و دكتر عبدالهادی مسعودی از ساعت 9 تا 9:45 از پنجم تا دهم بهمن ماه به صورت زنده به سمع شنوندگان می رسد.

دسترسی سریع