علیرضا عسكری مدیر روابط عمومی و امور بین الملل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در گفتگو با برنامه تسنیم 12 آبان ماه گفت: هویت یكی دیگر از شهدای گمنام آرمیده در باغ موزه دفاع مقدس تهران از طریق انجام آزمایش DNA شناسایی شد
علیرضا عسكری مدیر روابط عمومی و امور بین الملل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در گفتگو با برنامه تسنیم 12 آبان ماه در خصوص چهارمین شهید تازه شناسایی شده پس از 38 سال گفت : هویت یكی دیگر از شهدای گمنام آرمیده در باغ موزه دفاع مقدس تهران از طریق انجام آزمایش DNA شناسایی شد. پیكر مطهر چهارمین شهید گمنام یادمان شهدای باغ موزه دفاع مقدس متعلق به شهید جمال محمدشاهی است.
شهید جمال محمدشاهی، فرزند علی، متولد 1340 است كه از طریق لشكر 27 محمد رسول الله(ص) از تهران به جبهه اعزام شد و 12 آبان 1362 در عملیات والفجر4 در پنجوین عراق به فیض شهادت نائل آمده بود. این شهید در سال 1390 علی رغم تلاشهای انجام شده بهعنوان شهید گمنام در باغ موزه دفاع مقدس تهران دفن شده بود. كه نهایتا هویتش بعد از گذشت 38 سال از شهادت و 10 سال از تدفینش احراز شد.امروز؛ سهشنبه، 11 آبانماه 1400 مسئولین از كمیته جستجوی مفقودین ستاد كل نیروهای مسلح، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نیروی انتظامی، بنیاد شهید و امور ایثارگران، شهرداری تهران، باغ موزه دفاع مقدس و سرهنگ ابراهیم رنگین مسئول ستاد معراج شهدای مركز با حضور در منزل شهید جمال محمدشاهی، خانواده این شهید را از چشمانتظاری درآوردند.از بین 9 شهید آرمیده در باغ موزه دفاع مقدس، شهید جمال محمدشاهی چهارمین شهید شناسایی شده این شهدای گمنام است. پیش از این هویت برادران شهید عبدالرحمن و علیرضا گلچینی و شهید عباس امیدی پس از تدفین توسط آزمایش DNA شناسایی شده بود. شهید عباس امیدی در سال 94 شناسایی شد. او از لشكر 77 ثامن الائمه خراسان به عنوان سرباز ارتش به جبهههای جنگ اعزام شد و در منطقه عملیاتی والفجر 9 و در سن 19 سالگی به شهادت رسید. وی از شاگردان آیتالله حق شناس بود. هر چه بزرگتر میشد روحیات و رفتار او بیشتر معنوی میشد. جوانی بسیار ساكت و باحیا بود. از دوستان شهید عارف، احمد علی نیّری بود كه از بسیجیان خودساخته و مخلص پایگاه بسیج مسجد بود. وقتی خبر شهادتش آمد، در مسجد امین الدوله در بازار مولوی برای او ختم گرفتند. شهید احمد علی نیّری همه نوجوانها را به مراسم ختم آورد. خودش هم با ادب در گوشهای از مجلس نشست. مثل شاگردی كه در محضر استاد زانو زده است. شهید نیری بعدها نوشته بود كه: «در مراسم ختم شهید جمال محمد شاهی مولای ما حضرت صاحب الزمان(عج) تشریف آورده بودند...» یكی از ذاكران اهل بیت(ع) كه با شهید دوست بود از مداحی منطقه عملیاتی و حال خوش شهید جمال و همرزمانش تعریف میكرد و میگفت: یك روز آنها با من صحبت كردند و گفتند: «عملیات نزدیك است. ما همگی از خدا و مولایمان امام زمان(عج) خواستهایم شهید شویم و گمنام بمانیم.» بعد از عملیات والفجر4 به سراغشان رفتم. خیلی عجیب است اما همه آنها مفقود شدند.
یكی دیگر از شاگردان استاد حقشناس و از جوانان مسجد امین الدوله میگفت: «یك بار كه خیلی دلم برای جمال تنگ شده بود او را در خواب دیدم. میدانستم مفقود شده برای همین پرسیدم: «جمال معلوم است كه كجایی؟» گفت: «همین نزدیكی! من با كاروان شهدای گمنام برگشتهام!» این درحالی بود كه هیچكس نمیدانست او سال 90 به عنوان شهید گمنام به خاك سپرده شده است.سال 1397 كتاب «این مادر آن پسر» توسط گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی منتشر شد. این كتاب شامل خاطرات خانم فاطمه سادات موسوی رینه، مادر شهید جمال محمدشاهی از فرزندش است. این مادر شهید چندی پیش دار فانی را وداع گفت و به دیدار فرزندش رفت. او در روایتی از پسرش در این كتاب گفته است: با آنكه سختی و تلخیهای زیادی را در زندگی تحمل كردم، اما سعی كردم پای زندگی بمانم. من از خدا میخواستم كه به من درباره تربیت بچهها كمك كند؛ آن هم در محلهای كه همه جور انسانی در آن بود. از قماربازها بگیر تا معتادهای آنچنانی. البته از طرفی در همین محله، امثال دكتر چمران و شهید متوسلیان هم تربیت شدند. خدا ما را یاری كرد. امروز همه به فرزندان من افتخار میكنند. من ثمره آن كارها و زحمات را الان میبینم. من در آن سالها هشت فرزند پشت سر هم داشتم.
یادآور می شود ، مجله صبحگاهی «تسنیم» از برنامه های شاخص رادیو قرآن با رویكرد اطلاعرسانی با بخشهایی چون پخش قطعات و شاهكارهای تلاوت قاریان جهان اسلام، صفحه نور (تلاوت روزانه یك صفحه از كلام وحی)، پرداختن به مسائل روز و مناسبتهای روزانه، قطعه از سخن بزرگان و علما متناسب با مسائل مبتلابه جامعه چون رزق حلال و ... می باشد كه از شنبه تا چهارشنبه هر هفته به سمع و نظر شنوندگان رادیو قرآن میرسد.
این برنامه به تهیه كنندگی سیدنورالدین سجادی و اسماعیل شامانیان و با اجرای هادی ربیعی و غلامرضا احمدی به صورت زنده از ساعت 7 تا 8 صبح از رادیو قرآن (موج اف ام، ردیف 100 مگاهرتز) پخش میشود.
مخاطبان در سرتاسر دنیا می توانند از طریق وب سایتWWW.radioquran.IR از پخش زنده شبكه استفاده و در جریان آخرین خبرهای رادیو قرآن قرار بگیرند.
از طریق موج اف.ام ردیف 100 مگاهرتز شنونده ما باشید.
📻 fm 100 mhz
آدرس صفحات رادیو قرآن در فضای مجازی:
🌐 www.radioquran.ir
instagram.com/radioquran_ir 🆔
http://sapp.ir/radioquran 🆔
https://www.aparat.com/radioquran.ir 🆔
راه های ارتباطی ما:
📩 30000100
☎️ 02122051632_02122043017