رییس سازمان اوقاف و امور خیریه: جمهوری اسلامی حمایت از مظلوم را وظیفه شرعی خود می داند/ریشه معضلات اسلام تفرقه است

یكی از مبانی و سیاست های مهم جمهوری اسلامی وحدت است و امت اسلام هم باید به این سمت بیاید و شعار مسابقات قرآن نیز چنین است. ما با اهل سنت خود در ایران به خوبی و با مودت زندگی می كنیم.

1397/02/02
|
11:49

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو قرآن، نشست صمیمی نماینده ولی فقیه و سازمان اوقاف و امور خیریه با داوران و شركت كنندگان در دومین دوره مسابقات بین المللی قرآن كریم بانوان شنبه، یكم اردیبهشت ماه و پس از برگزاری آیین افتتاحیه این رقابت ها در سالن فیرزوه هتل ارم تهران برگزار شد.
بنابر این گزارش، حجت الاسلام والمسلمین علی محمدی، رییس سازمان اوقاف و امور خیریه در این نشست صمیمانه با بیان اینكه حضور نمایندگان كشورهای مختلف جهان در این رقابت ها مغتنم و دارای بركات بسیار است، گفت: این بركات در دو بعد است: رضایت و خشنودی خدا، پیامبر(ص) و اولیای كریم و نیز تضرع دشمنان اسلام و قرآن؛ زیار انها هیچگاه راضی نمی شوند كشورهای مختلف در دنیا تجمع داشته و متحد شوند.
وی ادامه داد: به بركت قرآن همه ما علیرغم تفاوت در زبان، نژاد، سلایق مختلف، اما وجه مشترك در قرآن به عنوان كتاب مقدس و آسمانی داریم و با محوریت قرآن در كنار هم جمع شده ایم، و این موجب عصبانیت و غضب آدشمنان شده است.
حجت الاسلام محمدی با بیان اینكه فعالیت در ساحت قرآن به عنوان عمل صالح برای متسابقین نوشته می شود، ابراز كرد: به بركت نورانیت قرآن سال به سال بر شكوه و عظمت این مسابقات اضافه می شود و تلاش می كنیم این اقدام عظیم فرهنگی الگویی برای همه مسلمانان عالم باشد و مطمئن باشید چنین است، زیرا در این گردهمایی با حضورن مایندگانی از 28 كشور جهان از تجربیات یكدیگر استفاده می كنید.
نماینده ولی فقیه ادامه داد: هر یك از شما بر اساس تجریباتی كه كسب می كنید، می تواند در كشور خود نیز منشاء اثر باشید.
وی با بیان اینكه انقلاب اسلامی ایران با محوریت قران شكل گرفت و پیروز شد و پیش می رود، گفت: امام خمینی(ره) فرمودند: مقصد و هدف ما قرآن است، جلسه امروز و بعد ما فرصتی است كه شما از خدمات قرآنی انقلاب اسلامی ایران مطلع شوید و تلاش می كنیم كه دستاوردهای قرآنی انقلاب اسلامی به شما اطلاع رسانی شود، چراكه در دوران طاغوت چننی چیزی مرسوم نبود و انها برخلاف آموزه های قرآنی بر كشور شیعی حكومت می كردند.
محمدی افزود: قریب به 53 54 سال پیش و در دوران طاغوت از سوی دولت لایحه ای به مجلس ارائه شد و پیشنهاد دادند قرآن از متن زندگی مردم حذف شود، و بر اساس این لایحه پیشنهاد شد كه نمایندگان در مجلس لازم نیست به قرآن سوگند بخورند بلكه قسم به تورات و انجیل نیز كافی است و این مقدمه ای بود برای حذف قرآن كریم. اما امام خمینی(ره) با این لایحه بشدت مخالفت كرد و امروز قانون اساسی جمهوری اسلامی بر اساس مبانی قران نگاشته شده و حتی تعدادی از آیات در متن قانون اساسی امده و اصول و مبانی كشور ما برگرفته از فرامین قرآن است.
وی با بیان اینكه ما به بركت قرآن در مقابل طاغوت پیروز شدیم، ابراز كرد: امروز انقلاب اسلامی ایران تلاش دارد قرآن را در متن زندگی مردم بیاورد و ظالمانی كه مخالف قرآن بودند از بین رفتند و انقلاب اسلامی شكل گرفت و امروز این انقلاب الگویی برای دنیا است و اگر دیگر كشورها با حكومت های طاغوتی شان مخالفت دارند با تاسی به انقلاب اسلامی می توانند در مقابل این حكام جائر پیروز شوند.





محمدی با بیان اینكه طاغوت اجازه نمی داد قرآن در مدارس و دانشگاه های ما اموزش داده شود، امروز به بركت جمهوری اسلامی و انقلاب، آموزش قرآن در كشور فراگیر شده و دولت بودجه برای فعالیت های قرآنی اختصاص می دهد و مجلس در این باره قوانینی وضع می كند و موسسات قرآنی نیز فعالیت های خودجوشی با محوریت قرآن انجام می دهند در حالی كه در دوران طاغوت چنین نبود.
رییس سازمان اوقاف و امور خیریه بیان كرد: به بركت انقلاب اسلامی و قرآن، قراء و حفاظ ما قرائت های ممتاز و در سطح بین المللی ارائه می دهند در حالی كه پیش ازا نقلاب ما از چنین امتیازاتی برخوردار نبودیم.
وی در پاسخ به سوال یكی از شركت كنندگان در دومین دوره مسابقات بین المللی قرآن كریم بانوان مبنی بر انكه چرا در این رقابت ها قرائت پیش بینی نشده است، گفت: ما در مسابقات كشوری هم در رشته حفظ و هم در رشته قرائت شركت كننده داریم و قرائات خوب و ممتازی ارائه می كنند، اما با توجه به آنكه از دیگر كشورها شركت كننده ای در سطح رقابت ها نیست ما رشته قرائت را برگزار نكردیم اما آمادگی داریم در سال های آینده این رشته را هم به مسابقات اضافه كنیم.
محمدی با تاكید بر اینكه باید از این گردهمایی باشكوه قرآنی برای وحدت جهان اسلام استفاده كنیم، تصریح كرد: شعار انتخابی مسابقات هم بر این مدار است یعنی «یك كتاب، یك امت»؛ رهبر تحاد مسلمین اهتما دارند؛ كبیر انقلاب امام خمینی(ره) منادی وحدت بودند و مقام معظم رهبری نیز نسبت به این مهم اهتمام و حساسیت دارند.
وی افزود: در وصیتنامه امام خمینی(ره) قریب به این مضمون هست كه اگر كسی بین مسلمین اختلاف ایجاد كند، مجرم و گنهكار است و مقام معظم رهبری، خلف صالح ایشان نیز همین نگاه را دارند و فتوا صادر كرده اند كه هر كسی به مقدسات و معتقدات اهل سنت توهین كند، حرام شرعی مرتكب شده است، ایشان همچنین با صدور فتوایی فرمودند كسی حق ندارد به همسران پیامبر(ص) توهین كند.
نماینده ولی فقیه تاكید كرد: یكی از مبانی و سیاست های مهم جمهوری اسلامی وحدت است و امت اسلام هم باید به این سمت بیاید و شعار مسابقات قرآن نیز چنین است و جمهوری اسلامی در عمل ثابت كرده دنبال اتحاد امت اسلام است، لذا ما از هر مسلمان و هر مظلوم با هر نگاه و اعتقاد، حمایت می كنیم. امام و رهبری هرگز بحث شیعه را به تنهایی مطرح نكرده اند و در عمل نیز به این جدایی قائل نبوده و از مردم مظلوم فلسطین و غزه، سوریه و عراق و لبنان و میانمار و نیجریه دفاع كرده اند یعنی سیاست جمهوری اسلامی فقط مختص شیعه نیست بلكه بر مسلمانان و مظلومان نظر دارد.
وی با بیان اینكه دشمنان نظام از این سیاست كلی بسیار عصبانی اند، ابراز كرد: اگر دقت كنید برای ایجاد اختلاف میان امت اسلام متاسفانه برخی از شیعیان و اهل سنت خلاف این عمل می كنند و اینها یا موردحمایت انگلیس اند یا آمریكا و رهبری صراحتا در این باره فرمودند: شیعه ای را كه انگلیس از او حمایت می كند موردقبول ما نیست. این شیعه مسلمان و پیروی قرآن و اهل بیت(ع) نیست اهل سنتی كه موردحمایت استكبار جهانی است، هم مورد قبول ما نیست چراكه بزرگ ترین لطمات در تاریخ خاصتاً عصر معاصر ناشی از اختلاف شیعه و اهل سنت بوده است.
نماینده ولی فقیه تاكید كرد: ما با اهل سنت خود در ایران به خوبی و با مودت زندگی می كنیم و نظام اسلامی ما حتی در برخی مناطق مثل گلستان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان و كردستان خدمات بهتر و بیشتری به اهل سنت در مقایسه با شیعه ارائه می كند.
وی با اشاره به حضور نمایندگان اهل سنت و نیز اقلیت های دینی در مجلس شورای اسلامی، ابراز كرد: همان رایی كه نماینده شیعی دارد اینها نیز دارند و هیچ تفاوتی میان این نمایندگان از نظر قدرت رای و نظر در قانونگذاری وجود ندارد.
حجت الاسلام محمدی ادامه داد: ما فقط به قرائت و حفظ اكتفا نكرده ایم بلكه عمل به قرآن را سرلوحه قرار داده ایم، مشكل اساسی مسلمانان این است كه فقط قرآن را چاپ می كنند و می خوانند در حالی كه اصل و اساس انس با قرآن، عمل به آن است هر فعالیت قرآنی خوب است مشروط به آنكه توام با عمل به قران باشد.
وی با اشاره به تلاش استعمارگران برای حذف ابعاد سیاسی و نظامی و اجتماعی و اقتصادی اسلام و قرآن، بیان كرد: متاسفانه، قرآن و دین را در بعد عبادی معرفی كرده اند مثل نماز و روز و حج و زیارت اما هیچ گونه به ابعاد سیاسی و اجتماعی توجه ندارند و باید به این موضوع توجه داشت كه قرآن كتاب زندگی و دین ما دین زندگی است و همه ابعاد زندگی ما را تامین می كند اما دشمن می كوشد ما را به بعد عبادی آن محدود كند در حالی كه قرآن از ما می خواهد خدا را عبادت و از طاغوت دوری كنیم و با كفر در مبارزه باشیم.
نماینده ولی فقیه در پایان تاكید كرد: امام راحل می فرمایند: همه اسلام در دو كلمه خلاصه می شود ظلم نكنید و ظلم را نپذیرید و جمهوری اسلامی بر این اساس سیاست خود را پیش می برد و به عنوان وظیفه شرعی هر كشوری را كه نیازمند كمك باشد، كمك می كند.
این گزارش می افزاید: پیش از سخنان نماینده ولی فقیه داوران و متسابقین حاضر در این دوره از مسابقات دغدغه ها، نظرات و پیشنهادات خود را ارائه كردند.
برگزاری مسابقات در رشته قرائت در كنار رشته حفظ كل، تخصیص زمان بیشتر برای توجیه داوران غیرایرانی، حذف محدودیت سنی برای شركت در این رقابت ها، برگزاری كارگاه یا اردوی آموزشی برای شركت كنندگان قبل از ایام برگزاری و .. از مهمریتن مباحث مطرح شده از سوی داوران و شركت كنندگان در دومین دوره مسابقات بین المللی قرآن كریم بانوان بود.

دسترسی سریع