احمد ابوالقاسمی، مدیر رادیو قرآن با اشاره به نسل خوب قاریان فعلی كشورمان گفت: رادیو قرآن در صدر وظایف خود، سعی دارد این تلاوتها را رصد و در مرحله بعد، گنجینهای از تلاوتهای فاخر را جمعآوری كند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو قرآن، استاد احمد ابوالقاسمی مدیر شبكه ی رادیویی قرآن اظهار داشت: یكی از اساتید مصری از رادیو قرآن مصر گله می كرد و می گفت رادیو قرآن مصر تلاوت قاریان مطرح را فقط پخش می كرد و برنامه ای برای ضبط این آثار نداشت و حالا منبع خاصی از آن شاهكارهای غیر قابل تكرار نداریم فكر می كنم این اتفاق در چندسال آینده برای ما هم بیفتد.
وی ادامه داد: با توجه به اینكه نسل قاریان خوب ما نسلی هستند كه از یك سر اتصال دارند به قاریان اصیل مصری مثل استاد مصطفی اسماعیل، استاد منشاوی، استاد عبدالباسط، استاد شعیشع، استاد عبدالفتاح، استاد محمود علی البنا و از سوی دیگر توان تلاوت های به روز را هم دارند، وقتی این نسل به پایان برسد نسل بعدی بخاطر انقطاعی كه بینشان هست شور و هیجان و حس و حال را در تلاوت های خود نخواهند داشت.
به همین خاطر رادیو قرآن در صدر وظایف خودش پیگیری می كند كه بتواند به بهترین نحو این آثار گرانبهایی را كه در چند سال آینده توسط این نسل ارائه خواهد شد ، خیلی خوب رصد، جمع آوری و ضبط كند تا گنجینه ای ماندگار برای جامعه باقی بماند .
وی اظهار امیدواری كرد كه نسل های بعدی به این توانمندی برسند و اگر این اتفاق نیافتد، تلاوت های خوب را در كشور از دست می دهیم و در آینده نه چندان دور نسل های بعدی از ما گله خواهد داشت.
استاد ابوالقاسمی ادامه می دهد :در حال حاضر روزی دهها تلاوت خوب اصیل و با كیفیت عالی انجام می شود كه كسی نمی تواند جمع آوری و ضبط كند و لازمه اش این است كه در رادیو علاوه بر ضبط، ایجاد زمینه لازم را برای آنها را داشته باشیم.
وی تصریح كرد :برای همین بایستی برنامه هایی تولید كنیم و سمت و سو و جهت برنامه ها به سمتی باشد كه اقبال عمومی از طرف آحاد مردم هم به سمت تلاوت صورت بگیرد كه این میدان و عرصه برای قاریان خوب ایجاد می شود و ما این كار بزرگ را انجام می دهیم.
استاد ابوالقاسمی همچنین ارتقاء سطح كیفی و ضبط تلاوت ها را از مهمترین اقدامات پیش روی این شبكه دانسته و می گوید: در سالهای اخیر ما با تغییر ذائقه ی مردم و شنونده های ایرانی روبرو هستیم و وظیفه داریم ذائقه ی مردم را از انحرافی كه ایجاد شده با پخش تلاوت های فاخر به سمت تلاوت های اصیل برگردانیم.
حفظ حد و مرزهای تلاوت اصیل
وی با اشاره به مطالبات رهبری ادامه می دهد:یكی از مطالبات ایشان حفظ حد و مرزهای تلاوت اصیل است و تأكید ایشان بر تمركز در تلاوت هایی كه معیار و اصالت آن تلاوت به سمت معنامحوری و ارائه و خواندن آیات الهی است، نه هنرهای تزئینی و پرداختن به هنرهای صوتی كه خیلی متداول شده است و رسیدگی به دغدغه ی حضرت آقا وظیفه ی همه ی دستگاه ها و در رأس آن رادیو قرآن است و ما تمام تلاش خود را برای به ثمر رساندن این تكالیف انجام خواهیم داد.