مهدی قره شیخ لو: دهه پنجم انقلاب را با كوله باری از تجربه برنامه ریزی می كنیم

رئیس سازمان دارالقرآن الكریم گفت: ما اوایل انقلاب تجربه كار قرآنی نداشتیم اما اكنون 40 سال تجربه داریم كه دستاورد و نعمت بسیار بزرگی است و باعث می شود در دهه پنجم با كوله باری از تجربه برنامه ریزی كنیم.

1397/11/03
|
12:33

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو قرآن، مهدی قره شیخ لو در گفت و گوی اختصاصی با محمدهادی صلح جو با اشاره به رویكرد و هدف از حركت كاروان قرآنی انقلاب اظهار داشت: ما سالهاست در ایام دهه فجر برنامه های مختلف قرآنی را تدارك و در بخش های مختلف قرآنی در سطح كشور اجرا می كردیم.
وی ادامه داد: امسال كه چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی است بنا شد كه جنس برنامه ها از لحاظ كمیت و كیفیت نسبت به سالهای قبل تفاوت داشته باشد و كارهای جدیدی را طراحی و در كشور اجرایی كنیم.
قره شیخ لو تصریح كرد: به همین مناسبت یكی از برنامه هایی كه با مشورت دوستان به جمع بندی رسیدیم این بود كه كاروانی را تحت عنوان كاروان قرآنی انقلاب راه اندازی كنیم و كاروان طی مسیر طولانی در سطح استان های مختلف به معرفی ظرفیت های بیشماری كه در استان های مختلف داریم، بپردازد.
وی افزود: در حال حاضر جوانان خوبی در رشته های قرائت، حفظ و گروه های جمع خوانی داریم كه در این سالها به بركت انقلاب رشد كردند، بر این اساس در صدد برآمدیم كه با برنامه ریزی مدون به معرفی آنان بپردازیم.
رئیس سازمان دارالقرآن الكریم با اشاره به حركت این كاروان در چهل سالگی انقلاب گفت: این كاروان كه از حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره) حركت خود را آغاز كر،د در روزهای آغازین ثمرات خوبی داشته و امیدواریم همینطور كه به مسیر خود ادامه می دهد بركات خود را بیشتر نشان داده و الگویی برای حركت های قرآنی بعدی باشد.
وی گفت: كشور ما به فضاسازی قرآنی كه یك شور، نشاط و جو قرآنی راه بیندازد، بسیار نیازمند است. امیدواریم كارهایی شبیه به این كاروان قرآنی كه با تجربه بسیاری همراه است، ادامه دار و در مناسبت های مختلف اجرایی شود.
قره شیخ لو اظهار كرد: امیدواریم به آن حقی كه امام(ره) و خون شهدا بر گردن ما دارند، بتوانیم گوشه ای از تكالیف و حقوقی كه بر گردنمان است، را به نحو احسن انجام دهیم.
وی افزود: همه ما معتقدیم ریشه انقلاب ما ریشه دینی، مذهبی، قرآنی و اعتقادی است كه قطعا ادامه و موفقیت انقلاب در آینده تمسك به این ریشه است.
رئیس سازمان دارالقرآن الكریم تاكید كرد: این موضوع را باید مسئولان كشور جدی بگیرند و توجه به قرآن و استمداد از قرآن را به منظور اداره كشور در حوزه های مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، مسائل خانواده و حتی در صحنه روابط بین الملل بكار گیرند.
ما معتقدیم قرآن كریم همه نیازهای بشر در حوزه های مختلف را دارد و وظیفه داریم تعالیم و نقطه های حیات بخش را از آن استخراج و عملیاتی كنیم.
وی گفت: ما اوایل انقلاب تجربه كار قرآنی نداشتیم اما اكنون 40 سال تجربه داریم كه دستاورد و نعمت بزرگی است و باعث می شود در دهه پنجم با كوله باری از تجربه برنامه ریزی كنیم.
رئیس سازمان دارالقرآن الكریم با اشاره به فعالیت های قرآنی انقلاب تصریح كرد: فعالیت های 40 ساله پس از انقلاب لازم اما كافی نیست باید جهت گیری جدیدی در دهه پنجم صورت بگیرد و آن این است كه قرآن را بیشتر در صحنه عمل و واقعیت زندگی مردم ملموس كنیم.
وی در پایان گفت: بر اساس سخن حضرت آیت الله جوادی آملی كه فرموند: زندگی های ما باید قرآنی باشد ، تلاش می كنیم با این نگاه برنامه های آموزشی را در سطح كشور اجرا كنیم.

دسترسی سریع