برگزاری اختتامیه سومین همایش ایده‌پردازان قرآنی با تجلیل از 18 طرح برتر

عضو هیئت مدیره مركز قرآن، عترت و نماز كانون مدارس اسلامی با اعلام این خبر كه اختتامیه سومین همایش ایده‌پردازان قرآنی برگزار شد، گفت: از صاحبان 18 طرح برتر ارائه شده به این دوره از همایش تجلیل شد.

1404/12/06
|
14:47
|

به گزارش رادیو قرآن ،عضو هیئت مدیره مركز قرآن، عترت و نماز كانون مدارس اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایكنا با اعلام خبر برگزاری مراسم اختتامیه سومین همایش ایده‌پردازان قرآنی گفت: مراسم با حضور چهره‌هایی همچون محمود امانی طهرانی؛ دبیركل شورای عالی آموزش و پرورش، حجج اسلام سیدناصرالدین نوری‌زاده؛ رئیس مركز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه و علی تقی‌زاده؛ رئیس سازمان دارالقرآن‌ الكریم و منصور قصری‌زاده؛ مدیر شبكه رادیویی قرآن در حسینیه‌ الزهراء(س) مجتمع امام‌خمینی(ره) برگزار شد.

وی ادامه داد: پیش از آغاز رسمی این مراسم، نمایشگاهی از طرح‌ها و كارهای برتر ارائه شده در این دوره از همایش برپا شد كه هدف از برپایی آن تعامل و ایجاد ارتباط میان ایده‌پردازان و معلمان و دست‌اندركاران نظام آموزش و پرورش بود؛ همچنانكه ما از همان ابتدا موضوع شبكه‌سازی و ارتباط مؤثر میان معلمان، مربیان و اولیای آموزش قرآن را در سطح مدارس و مراكز آموزشی دنبال می‌كنیم.

جویاییان تصریح كرد: در دور سوم این همایش شاهد ارائه 286 طرح و ایده به دبیرخانه همایش بودیم كه به نسبت دوره دوم افزایش حدود دو برابری داشت مضافاً به اینكه اغلب ایده‌های ارائه شده در این دوره از همایش، كاربردی‌تر به نظر رسیده كه می‌توان اغلب آنها را در روند بهبود آموزش عمومی قرآن به مورد اجرا درآورده و عملیاتی كرد.

عضو هیئت مدیره مركز قرآن، عترت و نماز كانون مدارس اسلامی افزود: از میان این حجم طرح و ایده ارسالی به دبیرخانه، 18 طرح و ایده به عنوان منتخبان برگزیده این دوره از همایش انتخاب شده بودند كه در جریان این مراسم، پنج طرح فرصت ارائه پیدا كرده و هر یك صاحبان آنها در محدوده زمانی 15 دقیقه به ارائه پرداختند كه از آن جمله می‌توان «هوش مصنوعی قرآن‌یار»، «حفظ قرآن در كنار تحصیل»، «فهم قرآن در دبستان» (كاربردی كردن سوره‌های جزء سی‌ام برای كودكان)، «فتح‌خوانی قرآن» (شخصیت‌سازی برای كودكان و نوجوانان براساس ویژگی‌های شخصیتی افرادی كه در این سوره به آنها ذكر شده است) اشاره كرد.

دسترسی سریع