خردسال ترین شركت كننده در چهلمین دوره مسابقات سراسری قرآن كریم تأكید كرد كه حضورش در این مسابقات حاوی پیام مهمی برای كودكان و نوجوانان ایرانی هست.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو قرآن به نقل از خبرگزاری ایكنا، چهارمین روز چهلمین دوره مسابقات سراسری قرآن كریم در نوبت صبح در حالی پایان یافت كه در این روز شاهد اجرای كوچكترین شركت كننده این دوره از مسابقات بودیم.
شركت كننده ای كه از استان سیستان و بلوچستان در مسابقات حاضر شده و 14 سال سن دارد، در آیین نامه مسابقات سراسری قرآن كریم حداقل سن 18 سال عنوان شده و شركت كنندگان پایین تر از این سن در مسابقات دانش آموزی حضور می یابند.
این شركت كننده اما با توجه به اینكه در مدارس تحصیل نمی كند، با استفاده از سهمیه حوزوی بودن وارد مسابقات شده است. در این بخش محدودتی برای سن شركت كنندگان لحاظ نشده است.
حامد اسماعیل زهی، نماینده استان سیستان و بلوچستان در رشته حفظ كل قرآن كریم چهلمین دوره مسابقات سراسری قرآن و لحظاتی بعد از اجرای خود، در گفت وگو با خبرنگار ایكنا، گفت: با 14 سال سن از استان سیستان و بلوجستان در مسابقات حضور یافته ام و اولین بار است كه در مسابقات قرآن حضور می یابم.
وی افزود: مشوق من برای حفظ قرآن كریم پدرم بود و وی استاد من بوده است، من در عرض دو سال و نیم موفق به حفظ كل قرآن شدم. ضمن اینكه یكی دیگر از برادرهایم هم وارد این مسیر شده است.
اسماعیل زهی در ادامه در مورد حضور در جایگاه و اجرای خود نیز خاطرنشان كرد: خوشبختانه از اضطراب خبری نبود و توانستم اجرای خوبی داشته باشم. امیدوارم در نهایت موفق به راهیابی به مرحله فینال شوم. البته داوران راهنما تذكراتی به من دادند كه عمده ترین آن این بود كه در زمان تغییر مقامات به حسن حفظ توجه داشته باشم.
خردسال ترین شركت كننده مسابقات سراسری قرآن كریم در پایان با تأكید بر اینكه حضورش در مسابقات حاوی پیامی برای كودكان است، عنوان كرد: برای این در مسابقات حضور یافته ام كه كودكان و نوجوان برای حضور در عرصه فعالیت های قرآنی تشویق شوند.
وی در پایان اذعان كرد: من همیشه در زندگی پدرم را الگوی خودم قرار داده ام و امیدوارم با كسب رتبه در این مسابقات بتوان پاسخگوی زحمات وی باشم.
همچنین عبدالوهاب اسماعیل زهی، پدر این شركت كننده نیز در گفت وگو با خبرنگار ایكنا بیان كرد: حدود سه سال پیش شروع به حفظ قرآن كریم كرد و طی دو سال و نیم این كار را به پایان برده است. وی تا كنون رتبه های متعددی در مسابقات قرآن اهل سنت دریافت كرده است.
وی در مورد اجرای فرزندش افزود: از اجرای وی در مرحله نیمه نهایی راضی بودم اما با توجه به تجربه كمی كه دارد جای رشد بسیار زیادی خواهد داشت. امیدوارم در مراحل بعد نیز حضور یابد.
اسماعیل زهی در مورد فعالیت های خود نیز ضمن تأكید بر حافظ كل قرآن بودن، گفت: در زاهدان مشغول آموزش قرآن هستم و به صورت سنتی در مدارس قرآنی و مكتب خانه ها كار آموزش قرآن انجام می دهم. در حوزه ای كه در آن فعالیت می كنم تا كنون حدود 140 نفر حافظ قرآن شده اند.