نشست مدیران رادیو قرآن و آستان قدس رضوی با هدف افزایش همكاری و انعقاد تفاهم نامه برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو قرآن، نشست مدیران رادیو قرآن و آستان قدس رضوی برای بررسی راههای افزایش سطح همكاری ها در مشهد مقدس برگزار شد.
این نشست با حضور سید مرتضی بختیاری قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی، حجت الاسلام و المسلمین سید جلال حسینی معاون تبلیغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی، حجت الاسلام والمسلمین مهدی شجاع رئیس اداره علوم قرآنی آستان قدس رضوی، محمدامین توكلی زاده مدیركل روابط عمومی و امور رسانه آستان قدس رضوی، استاد احمد ابوالقاسمی مدیر رادیو قرآن و مهران رهبرحقیقت مدیر گروه قرآن و اطلاع رسانی رادیو قرآن برگزار شد.
قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی در ابتدای نشست با اشاره به زائر محور بودن برنامه های آستان گفت: یكی از اولویت های اصلی ما در همه برنامه های آستان توجه ویژه به زائران است و علاوه بر آن با توجه به منویات مقام معظم رهبری در ارتقاء جایگاه قرآن در كشور، به مسائل فرهنگی به خصوص حوزه قرآن كریم توجه بسیاری داریم. در همین راستا برنامه های قرآنی حرم مطهر در ماه مبارك رمضان به صورت كاملا برجسته برگزار و مورد استقبال وسیع عموم مردم قرار می گیرد كه ان شاء الله با همكاری رادیو قرآن این برنامه ها در طول سال و به شكلی فراگیرتر برگزار خواهد شد.
بختیاری در پایان اعلام كرد تخصصی شدن خادمان آستان در حوزه های مختلف از اقدامات در حال انجام آستان قدس رضوی است.
استاد احمد ابوالقاسمی مدیر رادیو قرآن نیز در ادامه ی این نشست، حضور آیت الله رئیسی در جایگاه تولیت آستان و توجه ویژه ایشان به مسائل فرهنگی را بسیار با اهمیت و موثر دانست.
وی با تشریح فعالیت های رادیو قرآن اظهار داشت: در موضوعات تخصصی قرآن كریم، رادیو قرآن به عنوان یك مرجع عمل می كند و با توجه به جایگاه ویژه آستان، این امكان مهیا است كه آثار فاخر قرآنی در حرم مطهر ضبط و پخش گردد.
ابوالقاسمی اعلام آمادگی كرد تا برنامه ای ثابت، ویژه امام رضا(ع) و با مشاركت آستان قدس رضوی تهیه و تولید و از رادیو قرآن پخش شود.
مدیر رادیو قرآن در ادامه بر درج عنوان قاری و خادم افتخاری حرم (بر سر مزار شهید محسن حاجی حسنی كارگر و مرحوم حمیدرضا عباسی) تاكید كرد.
معاون تبلیغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی نیز در این نشست گفت: حرم مطهر امام رضا(ع) از اصلی ترین پایگاههای فرهنگی در جهان اسلام است كه در طول سال حدود 2000 محفل قرآنی برگزار می كند.
حجت الاسلام و المسلمین سید جلال حسینی افزود: آستان سالانه میزبان بیش از بیست میلیون زائر است و با توجه به نگهداری بیش از 19 هزار نسخه خطی قرآنی در موزه معرفی این نسخ و بازدید مخاطبان از آن جذابیت های ویژه ای خواهد داشت.
ایشان در ادامه خواستار احیا كردن زمینه های بكر و بالقوه موجود در حرم توسط رادیو قرآن شد.
وی همچنین به دیگر اقدامات انجام شده در آستان پرداخت و گفت: قرائت قرآن از اصلی ترین اولویت های حرم رضوی است و پیشنهاد كرد تا مسابقات مشترك و محتوایی قرآنی در حوزه حفظ و تدبر نیز برگزار شود.
حجت الاسلام والمسلمین مهدی شجاع رئیس اداره علوم قرآنی آستان قدس رضوی نیز در این نشست ضمن تقدیر از رادیو قرآن نسبت به پخش مناسب تلاوت های ترتیل حرم در 3 شبكه رادیو قرآن، تلاوت و ترتیل، توجه ویژه به هنرهای قرآنی از برنامه های در دستور كار حوزه مسئولیت خود دانست.
محمدامین توكلی زاده مدیركل روابط عمومی و امور رسانه آستان قدس رضوی در بخشی از این نشست با اشاره به اقدامات انجام شده در آستان قدس رضوص اظهار كرد: رفع خلاء ها و جبران كاستی های قبلی در پرداختن شایسته به قرآن كریم، تلاش برای ایجاد زیرساخت رسانه ای در حرم مطهر ، توجه ویژه به حوزه فضای مجازی و سربلندی شیعیان در انس با قرآن كریم از اقدامات و اهداف پیش روی روابط عمومی این مجموعه است.
مهران رهبرحقیقت مدیر گروه قرآن و اطلاع رسانی رادیو قرآن نیز در پایان این نشست به تشریح جایگاه ویژه رادیو قرآن در فضای رسانه ای كشور پرداخت و افزود: رادیو قرآن ضمن اینكه رسانه مورد علاقه بسیاری از بزرگان و مسئولان كشور است، همچنین رتبه نخست رضایت مندی مخاطبان در میان تمامی شبكه های رادیویی را داراست و این ویژگی ها می تواند در انتقال پیام های فرهنگی منتشره از آستان قدس رضوی بسیار تاثیرگذار باشد.
وی در ادامه گفت: معاون محترم صدا نیز برای همكاری تمامی شبكه های رادیویی با آستان قدس رضوی اعلام آمادگی كرده اند.
گفتنی است، در پایان این نشست مقرر گردید توافقنامه ای با توجه به مباحث مطرح شده در این جلسه تنظیم و طرفین نسبت به تكمیل آن اقدام و در آئینی با حضور مدیران ارشد دو حوزه به امضاء برسانند.