برنامه "حكایت جاودانگی" در سالروز شهادت فرمانده شهید "علی چیت سازیان" پنجشنبه 4 آذر ماه ، به زندگینامه این شهید بزرگوار خواهد پرداخت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو قرآن، حكایت جاودانگی با موضوع گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس، شهدای تفحص و شهدای مدافع حرم و نگاهی به سیره قرآنی آن عزیزان از رادیو قرآن پخش می شود.
معرفی كتاب، گزید ه ای از وصیتنامه شهید و فرازهای قرآنی آن، خاطرات شهید از زبان همسر، روایت گوشه ای از زندگی شهید با صدای وی و خانواده، پخش گوشه ای از فیلم، كلیپ و یا سریالی كه با محوریت زندگی شهید مورد نظر ساخته شده و گزارش مردمی از بخش های مختلف این برنامه مستد-تركیبی است.
بر اساس این گزارش برنامه "حكایت جاودانگی" در برنامه روز پنجشنبه 4 آذر ماه در سالروز شهادت شهید "علی چیت سازیان" ، فرمانده اطلاعات عملیات لشكر 32 انصار الحسین (ع) به زندگینامه این شهید بزرگوار خواهد پرداخت.
در 13 رجب سال 1341 در خانواده ای مذهبی در همدان به دنیا آمد.. جرأت, تیزهوشی و توانائی جسمی از خصوصیات بارز دوران كودكی او بود. علاقه زیادی به ورزش های رزمی داشت. پر تلاش و باروحیه بود. دوران ابتدائی و راهنمایی را در شرایط فقر خانواده گذراند و خود نیز برای امرار معاش خانواده اش كار می كرد.
ورودش به هنرستان همزمان با پیروزی انقلاب بود. مانند میلیونها ایرانی در راه پیروزی و استمرار انقلاب اسلامی تلاش های زیادی به عمل آورد.
با فرمان امام خمینی (ره) مبنی بر تشكیل ارتش بیست میلیونی از طریق هنرستان وارد بسیج شد و در پادگان آموزشی قدس همدان آموزش های نظامی را گذراند. هوش و ذكاوت او در كسب فنون نظامی به قدری بود كه در مدت كوتاهی به عنوان فرمانده نیروهای آموزشی انتخاب شد . بعد از آن فرمانده مركز آموزش نظامی شد. نیروهائی كه توسط شهید چیتسازیان آموزش دیده اند بالغ بر چندین هزار نفر می باشند.
با شروع جنگ تحمیلی و تجاوز دشمن بعثی به خاك مقدس جمهوری اسلامی او كه شوق زیادی برای رفتن به مناطق جنگی داشت , با تشكیل و قبول فرماندهی گردان انصار الحسین (ع) و به عهده گرفتن مسئولیت آموزش جنگ های كوهستانی در این گردان به منطقه عملیاتی رفت.
شهید علی چیت سازیان در عملیات مسلم بن عقیل با اینكه بیش از17 سال سن نداشت 140 نفر از نیروهای بعثی را كه به اسارت رزمندگان اسلام در آمده بودند از داخل خاك عراق به پشت جبهه انتقال داد و شهامت و شجاعت خود را به اثبات رساند.
با تشكیل لشكر انصار الحسین (ع) به عنوان فرمانده اطلاعات و عملیات این یگان برگزیده شد و در بیشتر عملیات هایی كه از سوی رزمندگان اسلام برای مقابله با متجاوزان صورت می گرفت شركت كرد. 6 بار از نواحی مختلف مجروح شد اما هر بار با جدیتی بیشتر و عزمی راسخ تر به جبهه بر می گشت.
علی چیت سازیان همانند فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی, با وجود اینكه مسئولیت سنگین فرماندهی اطلاعات و عملیات لشكر انصارالحسین(ع) را به عهده داشت، هیچ گاه از نیروهای مخلص بسیجی دور نمی شد , در مواقع عملیات با اینكه ماموریت خود را كه شناسایی مواضع دشمن بود ,از قبل انجام داده بود، اما به برداشتن اسلحه و حضور در عملیات به یاری رزمندگان گردان های عملیاتی می شتافت.
علی چیت سازیان در عملیات كربلای 4 و 5 نیز به عنوان فرمانده محور عملیاتی لشكر انصارالحسین (ع) به مبارزه با دشمنان خدا پرداخت و رشادت ها از خود به یادگار گذاشت. هنوز جای جای خاك شلمچه حماسهها و رشادت های او را در دل خویش به یادگار دارد ,حماسه هایی كه تا همیشه ی تاریخ فراموش نخواهد شد.
تیز هوشی و قدرت تصمیم گیری فوقالعاده او در عملیات باعث شده بود كه فرماندهی لشكرانصارالحسین (ع) بگوید : با وجود علی بسیاری ازمشكلات عملیاتی ما حل می شود.
در میدان رزم چون مولایش علی(ع) می رزمید و شوق شهادت در وجودش موج می زد. سرانجام این سردار ملی و سرباز فداكار اسلام در روز چهارم آذر 1366 در حین انجام یك ماموریت گشت شناسایی به درجه رفیع شهادت نائل آمد. قبل از او برادر دیگرش امیر چیت سازیان در راه دفاع از اسلام ناب محمدی به درجه رفیع شهادت رسیده بود.
از سخنان معروف این شهید این جمله است: كسی می تواند از سیم خاردار های دشمن عبور كند كه در سیم خاردار های نفس خود گیر نكرده باشد.
شهید علی چیت سازیان سرانجام در روز چهارم آذرماه 1366 در حین انجام یك ماموریت گشت شناسایی به درجه رفیع شهادت نائل آمد. قبل از او در تیر ماه سال 66 برادر دیگرش امیر چیت سازیان كه مسئول گردان فتح جهاد سازندگی استان همدان بود در عملیات نصر 4 به درجه رفیع شهادت رسیده بود.سردار شهید علی چیتسازیان شهید شاخص سال 93 در همدان شد.
وقتی در عملیاتی تمام نیروهایش شهید شدند و تنها مجبور به عقبنشینی شد در مسیر به گروهانی از صدامیان برخورد كرد. با شهامت خود را معرفی كرد و گفت:من علی چیتسازایان هستم؛ «عقرب زرد.»
این نابغه اطلاعات و عملیات بارها در دوران جنگ تحمیلی توانسته بود با نفوذ به خاك دشمن به زیارت امام حسین(ع) برود.فرماندهان عراقی او را عقرب زرد مینامیدند و صدام برای سرش جایزه تعیین كرده بود.
كتاب «گلستان یازدهم» دربردارنده خاطرات مشترك خانم پناهی روا و شهید چیت سازیان از زمان آشنایی، عقد، ازدواج و شهادتشان است و البته مروری هم به سال های بعد از شهادت شهید دارد و زندگی همسر ایشان را روایت می كند.
این كتاب به قلم بهناز ضرابی زاده و به همت انتشارات سوره مهر به چاپ رسیده است.
لازم به ذكر است ،برنامه حكایت جاودانگی كاری گروه اطلاع رسانی و محافل رادیو قرآن به تهیه كنندگی سمیرا قنبری، گویندگی علیرضا كریمی ، روایتگری فضه سادات حسینی می باشد كه پنجشنبه ها ساعت 16:30 به مدت 25 دقیقه از رادیو قرآن پخش می شود.
مخاطبان در سرتاسر دنیا می توانند از طریق وب سایتWWW.radioquran.IR از پخش زنده شبكه استفاده و در جریان آخرین خبرهای رادیو قرآن قرار بگیرند.
از طریق موج اف.ام ردیف 100 مگاهرتز شنونده ما باشید.
📻 fm 100 mhz
آدرس صفحات رادیو قرآن در فضای مجازی:
🌐 www.radioquran.ir
instagram.com/radioquran_ir 🆔
http://sapp.ir/radioquran 🆔
https://www.aparat.com/radioquran.ir 🆔
راه های ارتباطی ما:
📩 30000100
☎️ 02122051632_02122043017