حسینی، داور رشته صوت چهل و یكمین دوره مسابقات سراسری قرآن كریم گفت: وقفه ای كه بخاطر استودیویی و تلویزیونی بین تلاوت ها می افتد صحنه ی مسابقه را سرد، خشك و خسته كننده می كند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو قرآن، نصرت ا... عارف حسینی داور رشته صوت چهل و یكمین دوره مسابقات سراسری قرآن كریم طی گفت و گویی پیرامون ارزیابی این دوره از مسابقات اظهار كرد: یك فرمولی به طور همیشگی وجود دارد كه بطور طبیعی هر سال شركت كنندگان آماده تر از سال گذشته در صحن مسابقات حاضر می شوند.
وی در ادامه گفت: اقتضای كار هنری این است كه دو نفر از گردونه ی مسابقات خارج شوند یعنی نفرات اول و دوم در رشته ی قرائت برای مسابقات بین المللی حضور پیدا می كنند و باقی شركت كنندگان با تجربه و اندوخته بیشتر در دوره ی بعد حاضر می شوند. امسال سطح شركت كنندگان بسیار بالاتر و اختلافات امتیاز بسیار نزدیك است.
عارف حسینی در رابطه با تغییرات جدید در این دوره تصریح كرد: تغییرات امسال نقاط مثبت و منفی دارد از این لحاظ كه سه داور ملزم می شوند با دقت فراوان، همراه با مشاروه امتیازدهی كنند امسال از همه ی دوره ها قوی تر است چراكه سال گذشته بلافاصله باید فرم امتیازدهی را داوران تحویل می دادند و نفر بعد در صحن حاضر می شد.
وی به نقاط منفی نیز اشاره كرد و گفت: این شكل مسابقه بیشتر شبیه به یك «برنامه سازی قرآنی- مسابقه ی تلویزیونی» است و بیشتر برای تلویزیون مناسب بوده از این لحاظ كه مستمع در آن حضور ندارد و در فضای كاملا خشك و استودیویی در حال برگزاریست.
مسابقات سراسری قرآن می توانست با ویژگی های سال گذشته برگزار و تلویزیون هم آن را پوشش بدهد؛ ضرورت ندارد تبدیل به یك برنامه شود. وقتی مسابقات كشوری می شود نیازمند ایجاد فضای رقابتی است نیازمند فضایی كه گرم و همراه با تشویق باشد.
این داور قرآنی در پایان خاطرنشان كرد: وقفه ای كه بخاطر استودیویی و تلویزیونی بین تلاوت ها می افتد صحنه ی مسابقه را سرد، خشك و خسته كننده می كند.