آغاز داوری هفدهمین جشنواره پایان نامه های قرآنی دانشجویان/معرفی پایان نامه برگزیده در حوزه نماز و امر به معروف

جعفرپور با بیان اینكه فرایند داوری هفدهمین دوره جشنواره پایان نامه های قرآن و عترت دانشگاه ها آغاز شده، گفت: امسال نیز در حوزه مطالعات بین رشته ای قرآن كریم و نماز و امر به معروف و نهی از منكر پایان نامه برگزیده معرفی می كنیم.

1397/01/21
|
09:25

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو قرآن، رشید جعفرپور، رئیس اداره كل قرآن و عترت وزارت علوم تحقیقات و فناوری در گفت و گو با برنامه "نمای نزدیك" با اشاره به برگزاری هفدهمین دوره جشنواره پایان نامه های قرآن و عترت دانشگاه های سراسر كشور گفت: آیین نامه و پوستر و فراخوان جشنواره قبل از عید به همه دانشگاه های سراسر كشور ارسال شده است.
وی با بیان اینكه سال گذشته 600 پایان نامه به این جشنواره ارسال شد، خاطرنشان كرد: تا كنون تعدادی فایل پایان نامه مقاطع ارشد و دكترای رشته های علوم قرآنی و مطالعات بین رشته ای برای ما ارسال شده است.
جعفرپور با بیان اینكه فرایند داوری پایان نامه ها آغاز شده است، اظهار كرد: تمامی پایان نامه ها بعد از یك پالایش اولیه و كنار گذاشتن موضوعات بی ربط، در دستور كار قرار می گیرد، بعد از داوری اولیه پایان نامه ها برای داوران استاد تمام ارسال می شوند تا داوری نهایی صورت گیرد.
رئیس اداره كل قرآن و عترت وزارت علوم تصریح كرد: در نهایت در حوزه كارشناسی ارشد و دكتری سه پایان نامه در رتبه های یك، دو، سه اعلام خواهیم كرد، همچنین پایان نامه شایسته تقدیر هم خواهیم داشت.
وی ادامه داد: امسال نیز اگر در حوزه مطالعات بین رشته ای قرآن كریم و حوزه های نماز و امر به معروف و نهی از منكر آثاری داشته باشیم، پایان نامه برگزیده معرفی می كنیم.
جعفرپور با بیان اینكه سال گذشته 10 پایان نامه برتر معرفی كردیم، افزود: امسال نیز در اختتامیه جشنواره كه همزمان با اختتامیه نمایشگاه قرآن در ماه مبارك رمضان در مصلی تهران برگزار می شود از بیش از 10 برگزیده جشنواره تقدیر خواهیم كرد.
رئیس اداره كل قرآن و عترت وزارت علوم با بیان اینكه امیدواریم این جشنواره در حوزه فرهنگ سازی قرآنی تاثیرگذار باشد، گفت: برگزیدگان با امضای معاون فرهنگی اجتماعی وزیر علوم، لوح تقدیر به همراه هدیه نقدی دریافت خواهند كرد.

دسترسی سریع