تشریح كامل روند واریز بودجه قرآنی استان ها از سوی وزارت ارشاد/ ما مسیر قانونی كه در اجرای مصوبات آمده را طی كردیم

عزیززاده با بیان اینكه تاخیر وزارت ارشاد جهت واریز بودجه قرآنی استان ها از سوی یكی از بازرسان بدون آگاهی صورت گرفته، گفت: هیات بازرسان هر تذكری را كتبی به ما بنویسند و نتیجه بررسی كارشناسی را به هیات امنا دهند نه اینكه دررسانه ها تذكر دهند.

1396/12/19
|
10:46

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو قرآن، محمدمهدی عزیز زاده، مدیركل كمیسیون تبلیغ و ترویج شورای توسعه فرهنگ قرآنی طی گفت و گوی تلفنی در برنامه ی "نمای نزدیك" با اشاره به گفته یكی از بازرسان صندوق مبنی بر تاخیر وزارت ارشاد جهت واریز بودجه قرآنی استان ها گفت: صندوق مشاركت توسعه فرهنگ قرآنی اعتباری را برای شوراهای هماهنگی و گسترش فعالیت های قرآنی همان شورای فرهنگ عمومی استان ها كه با موضوع قرآن جلساتی تشكیل می دهد بالغ بر 960 میلیون تومان را در اختیار وزارت ارشاد قرار داده بود.
وی با بیان اینكه این اعتبار در زمان مدیریت قبلی معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد به تصویب رسیده بود، خاطرنشان كرد: با تغییر و تحولات در معاونت در جلسه 33 شورا، فقهی زاده به بنده ماموریت دادند كه این مصوبه پیگیری شود به این ترتیب ما از مهرماه با تمام ادارات كل ارشاد استان ها مكاتبه كردیم كه طبق مصوبه، جلسات شورای قرآنی استان را تشكیل دهند و متن صورت جلساتی كه به امضای امام جمعه و اعضا رسیده است را برای ما بفرستند.
عزیززاده با بیان اینكه ما از استان ها خواستیم برای واریز بودجه اتحادیه مدغم استانی خود را معرفی كنند، اظهار كرد: بخشی از استان ها معرفی كردند و بخشی هم مشكلات حساب باز كردن داشتند و موسسات دیگری را معرفی كردند تا اعتبار را در اختیار شورا قرار دهند.
مدیركل كمیسیون تبلیغ و ترویج شورای توسعه فرهنگ قرآنی ادامه داد: این عملیات انجام شد و به 18 استان شامل استان های آذربایجان شرقی، ایلام، بوشهر، خراسان های رضوی و شمالی، سیستان و بلوچستان، فارس، كرمان، كرمانشاه، كهگیلویه و بویراحمد، گلستان، لرستان، مازندارن، مركزی، همدان، هرمزگان و یزد، 584 میلیون تومان از 960 میلیون تومان پرداخت شده است.
وی افزود: برای استان های آذربایجان غربی، البرز، خوزستان، كردستان و گیلان تفاهم نامه از طرف ما امضا شده و رفته برای امضای موسسه معین استان و اداره استان كه 200 میلیون می شود و استان های تهران، قزوین و سمنان علی رغم مكاتبه با دفتر امام جمعه هنوز از مهرماه تا الان جلسه شورای استان تشكیل نشده و در طول سال هم برنامه ای تصویب نكرده اند.
عزیززاده گفت: استان های زنجان، قم، چهارمحال بختیاری و اردبیل هنوز موسسات خود را معرفی نكرده اند و استان اصفهان نیز در مرحله وازیر به حساب است كه بودجه این بخش 35 میلیون تومان می شود.
مدیركل كمیسیون تبلیغ و ترویج شورای توسعه فرهنگ قرآنی با بیان اینكه متاسفانه ما زمانی آدرس را به فعالان قرآنی كشور اشتباه می دهیم، خاطرنشان كرد: این شوراها در استان ها تشكیل شد تا هماهنگی و هم افزایی و راهبری مشترك بین دستگاه های قرآنی انجام دهند ولی به گونه ای موضوع تاخیر تخصیص اعتبارات مطرح شد كه اصل ماجرا را زیر سوال برد، در حالی كه بخش قابل توجهی از مكاتبات از مهرماه به خاطر اجرای دقیق مصوبه بود.
وی با اشاره به مقدار بودجه برخی از استان ها اظهار كرد: اعتبار استان های سمنان 7 میلیون تومان، چهار محال و بختیاری 11 میلیون، قزوین 10 میلیون، قم 10 میلیون، زنجان 12 میلیون و اردبیل 17 میلیون تومان است و این طور تصور نشود كه بودجه چند میلیارد تومانی در معاونت قرآن و عترت دپو شده و در اختیار استان ها قرار نمی گیرد و فعالیت قرآنی استان ها متوقف شده است.
عزیززاده با بیان اینكه صندوق مشاركت توسعه فرهنگ قرآنی با بیان اینكه صندوق رئیس و هیات امنا دارد، تصریح كرد: هیات بازرسان صندوق هر تذكری است كتبا به ما بنویسند و گزارش دستگاه بخواهند و نتیجه بررسی كارشناسی را به هیات امنا بدهند نه اینكه بازرس صندوق در رسانه ها تذكر دهد در حالی كه ما عملیاتی را با مشاركت شورای توسعه انجام می دهیم و اعتقاد داریم تاخیر در گذشته قابل جبران است و ما تا آخر ایستاده ایم.
مدیركل كمیسیون تبلیغ و ترویج شورای توسعه فرهنگ قرآنی با بیان اینكه ولی اینكه یكی از بازرسین بدون بررسی گزارش هیات امنا كه هنوز گزارشی نداده ایم، این مساله را در فضای رسانه مطرح می كند، درست نیست، گفت: امیدواریم این پرونده را تا آخر سال ببنیدیم و مسیر قانونی كه در اجرای مصوبات آمده را طی كنیم، كجا تخلف وزارت ارشاد محرز شده كه اینچنین در فضای رسانه صحبت می شود، درحالی كه اساس همدلی اقتضا می كند كه در شورای توسعه، معاونت قرآن و عترت وزارت از عملكرد خود دفاع می كرد.

دسترسی سریع