دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی با بیان اینكه روزی نیست كه بودجه 96 را پیگیری نكنیم، گفت: سیاستگذاری بودجه قرآنی استان ها بر عهده شورای هماهنگی هر استان است ولی پنجاه درصد در اختیار موسسات مردمی و قرآنی می باشد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو قرآن، حجت الاسلام حمید محمدی، دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی در گفتگوی تلفنی با برنامه "نمای نزدیك" با اشاره به تخصیص اعتبارات قرآنی استان ها گفت: در پنجمین نشست هم اندیشی نمایندگان شورای توسعه فرهنگ قرآنی استان ها در شیراز بحث های خوبی صورت گرفت به طور مثال هر استان دارای سند می شوند به این ترتیب كه هر استان باید سند خود را تولید كند كه در تمام زمینه های توسعه فرهنگ قرآنی مانند آموزش عمومی و تخصصی، پژوهشی و تبلیغ و ترویج قرآنی دارای چه راهبردها، چشم انداز و فعالیت هایی است، این سند دو سالی در درست تولید است و هم اكنون اكثر استان ها دارای سند هستند.
وی با اشاره به بحث آمایش سرزمینی استان ها در این نشست، خاطرنشان كرد: با توجه به اینكه بانك های اطلاعاتی قرآنی روی زمین است باید هر استان بداند چند حافظ، قاری، هنرمند و غیره قرآنی دارد كه لازمه اش یك آمایش جامع استانی است.
حجت الاسلام محمدی با بیان اینكه با ابلاغ طرح ملی حفظ هر استان سهمیه هر استان معلوم شد، اظهار كرد: باتوجه به اینكه قرارگاه های طرح ملی در حال شكل گیری است اگر هر استان بداند كه چه تعداد حافظ قرآن دارد مهم و تاثیرگذار است.
دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی تصریح كرد: با توجه به اینكه تاخیری در واریز بودجه قرآنی به استان ها از سوی وزارت ارشاد بود مشكلات برطرف شده است به این ترتیب بودجه می آید زیر نظر شورای هماهنگی استانی و مدیركل ارشاد استان كه دبیر شوراست در خود شورا بودجه را طرح می كند و بر اساس مصوبات شورا اقدام می شود در غیر این صورت ممكن است كه پیگرد داشته باشد خواهش می كنم كه ادارات بودجه را در مسیر مصوبات شورای استان ها هزینه كنند.
وی با بیان اینكه این بودجه در اختیار همه استان ها قرار گرفته و واصل شده است، ادامه داد: این بودجه بر اساس شاخص هایی مانند جمعیت، محرومیت، حساسیت استان و تعداد موسسات تعیین شده است.
حجت الاسلام محمدی با بیان اینكه كل مبلغ بودجه یك میلیارد و خورده ای است، افزود: بودجه سال گذشته ده میلیارد تومان بوده كه امسال نیز هنوز همین است و سیاستگذاری بودجه بر عهده شورای هماهنگی هر استان است ولی پنجاه درصد در اختیار موسسات مردمی و قرآنی می باشد.
دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی با اشاره به عدم واریز بودجه سال 96، گفت: روزی نیست كه پیگیری نكنیم ولی به چه دلیل كه هیچ عنایتی از سازمان مدیریت برنامه و بودجه نیست، نمی دانیم، قول هایی داده شده ولی این مبلغ كه به ما تخصیص دادند كه نامه اش را بزنند كه برویم از خزانه بگیریم معطل مانده كه خواهش می كنیم مسئولان كمك كنند؛ چراكه بخشی از بودجه برای حمایت از موسسات قرآنی است كه در تنگنای مالی قرار دارند، همه دستگا ه ها بودجه دارند ولی موسسات ندارند كه كار هم در همین ها صورت می گیرد، امیدواریم با تخصیص بودجه تحرك جدی در سطح ملی ایجاد كنیم.
وی با اشاره به مشخص شدن بودجه 97 طی یكی دو روز آینده در صحن علنی مجلس، خاطرنشان كرد: بود حسن مهم بودجه 97 این است در ردیف اصلی واقع شده و در صندوق است تخصیص های سه ماهه دارد و تكلیف معلوم می باشد.