بیست و یكمین جلسه شورای قرآن و معارف معاونت صدا برگزار شد

بیست و یكمین جلسه شورای قرآن و معارف معاونت صدای جمهوری اسلامی ایران با حضور اعضاء این شورا، در سالن جلسات رادیو قرآن برگزار شد.

1399/05/19
|
13:23

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو قرآن، بیست و یكمین جلسه شورای قرآن و معارف معاونت صدای جمهوری اسلامی ایران با حضور اعضاء این شورا، در سالن جلسات رادیو قرآن برگزار شد. در ابتدای این جلسه مجتبی ایزدی دبیر شورا ضمن عرض خیر مقدم گزارشی از فعالیتهای انجام شده مبتنی بر مصوبات جلسه قبل بیان كرد .
سپس با توجه به دستور این جلسه سند راهبردی و محتوایی مسجد تراز اسلامی تهیه شده در كارگروه مسجد رادیو را برای حاضران ارائه
داد.
در این جلسه لزوم توجه ویژه برنامه سازان به مسائل مربوط به مساجد، ائمه جماعات و نمازگزاران مورد بررسی قرار گرفت و تاكید شد، همه عوامل انسانی موثر در مسجد از امام جماعت تا اعضاء هیات امناء همگی در جذب نمازگزار در مسجد موثر هستند ، بنابراین باید مهارت های لازم در مسایل رفتاری و برخورد با نمازگزاران را آموزش ببینند.
اعضاء جلسه ضمن تاكید بر اینكه در قرآن از مساجد به عنوان محل آرامش و امانگاه مردم و محل تجمع مسلمانان و محل توجه به خداوند یاد شده است و رسانه در این زمینه باید بیشتر فعال باشد ، یاد آور شدند، جذب حداكثری مردم در صفوف نماز به امام جماعت آراسته و خوش صدا برای قرائت نماز ، موذن و مكبر خوش لحن وابسته است و همچنین تكریم نمازگزاران باعث می شود اهالی محل با رغبت بیشتری در مسجد حاضر شوند، همچنین امام جماعت باید متخصص در امر برخورد خوش با مردم و مخصوصا كودكان و نوجوانان و جوانان باشد.
امام جماعت باید مخاطب شناسی و نحوه تعامل با مخاطب را بداند ، مساجد باید باشكوه باشند ولی شكوه مسجد در مجلل بودن آن نیست ، مسجد خانه خدا و نمازگزار در مسجد زائر خانه خداست .
این گزارش حاكیست، در این جلسه به 22 مجموعه كه در مورد مسائل مربوط به مساجد دخیل هستند اشاره و تاكید شد كه خیلی از آنها كارایی لازم را ندارند، در رادیو باید از این نهادها مطالبه گری شود تا گزارش عملكرد بدهند كه تاكنون چه كاری كرده اند ، این فرایند باعث حذف نهادهای مزاحم و بدون كارایی و ناكارآمد می شود .
در پایان این جلسه تاكید شد، در رادیو مساجد شاخص و فعال در سطح كشور منطبق با نكته نظران حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری باید به عنوان یك الگوی عملی و موثر و كارآمد در اجتماع ، معرفی شوند و از عوامل موثر در این موفقیت ها تقدیر و تشكر شود تا الگوی دیگر مساجد شوند؛ همچنین مسجد باید به عنوان مركز آموزش قرآن، آموزش های دینی و اخلاقی، فرهنگی و هنری ، مشاوره های تحصیلی و خانواده و ازدواج ویژه جوانان و اهالی محل به مردم معرفی و مطرح شوند.

دسترسی سریع