بحرالعلوم بیان كرد: 2 دوره میزبانی وزارت بهداشت از جشنواره ملی قرآن طی 4 سال/ تلاش برای برگزاری جشنواره اساتید

رئیس مركز قرآن و عترت وزارت بهداشت ضمن تشریح میزبانی این دانشگاه از جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان گفت: این دانشگاه بعد از میزبانی دوره سی و دوم یك بار دیگر در دوره سی و پنجم میزبان دانشجویان قرآنی خواهد بود.

1398/09/28
|
13:59

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو قرآن؛ سی و چهارمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان كشور اواسط آذرماه در شهر شیراز و به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد. در مراسم اختتامیه این جشنواره از سوی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، میزیان دوره آینده این جشنواره را معرفی كرد و بر اساس آن وزارت بهداشت به عنوان میزبان دوره سی و پنجم این جشنواره كه سال 99 برگزار می‌شود، معرفی شد.
وزارت بهداشت دو سال قبل نیز میزبان این جشنواره بوده است و پیش‌بینی می‌شد بر اساس یك اصل نانوشته دستگاه‌هایی كه كمتر میزبان جشنواره بوده‌اند باید این میزبانی را می‌پذیرفتند. دستگاه‌هایی همچون دانشگاه فنی و حرفه‌ای، دانشگاه علوم و معارف، دانشگاه فرهنگیان، دانشگاه پیام نور و یا دانشگاه علمی و كاربردی(وزارت علوم سال گذشته میزبان این جشنواره بوده است) اما با این وجود وزارت بهداشت كه دو دوره قبل یعنی دوره سی و دوم میزبانی جشنواره را بر عهده داشته در دوره سی و پنجم نیز میزبان جشنواره خواهد بود. در همین راستا گفت‌وگویی با رئیس مركز قرآن و عترت وزارت بهداشت در مورد این میزبانی و فعالیت‌هایی كه برای برگزاری بهتر جشنواره در سال آینده دارند، صورت گرفته است.
محمدمهدی بحرالعلوم، رئیس مركز قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی در گفت‌وگو با خبرنگار ایكنا؛ در مورد میزبانی وزارت بهداشت از سی و پنجمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان در سال آینده، گفت: در آخرین جلسه شورای هماهنگی فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه‌ها بحث میزبانی از برنامه‌های قرآنی كشور مطرح شد در آن جلسه پیشنهاد میزبانی از جشنواره در دوره سی و پنجم را مطرح كردیم.
وی افزود: پس از طرح این پیشنهاد مقرر شد تا دبیرخانه شورای هماهنگی فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه‌ها درخواست رسمی به همه دستگاه‌های دانشگاهی ارسال كند تا اگر دانشگاه دیگری برای میزبانی اعلام آمادگی كند، به عنوان میزبان دوره آینده معرفی شود.
رئیس مركز قرآن و عترت وزارت بهداشت با اشاره به اینكه در اختتامیه دوره سی و چهارم در شیراز رسماً اعلام شد كه میزبانی دوره آینده به وزارت بهداشت واگذار شده است، تصریح كرد: وزارت بهداشت از آمادگی لازم برای برگزاری این جشنواره برخوردار است و خوشبختانه توانمندی در حدی هست كه حتی هر سال میزبان جشنواره باشد.
بحرالعلوم در ادامه در پاسخ به سوالی در مورد چرخشی بودن میزبانی جشنواره و مزایا و معایب آن بیان كرد: چرخشی بودن میزبانی دارای مزایای خوبی است كه یكی از آنها گسترده شدن فضای قرآنی در دانشگاه‌ها خواهد بود. این میزبانی باعث می‌شود تا تمامی دستگاه‌های دانشگاهی طی یك فرایند زمانی معین در متن جشنواره قرار بگیرند.
وی با اشاره به اینكه شاید برخی دستگاه‌ها به دلیل منابع مالی با مشكل مواجه هستند كه استقبالی از میزبانی از جشنواره ندارند، اظهار كرد: با توجه به اینكه هر دستگاهی میزبان جشنواره می‌شود هزینه‌ها توسط همان دستگاه پرداخت می‌شود لذا برخی دستگاه‌ها با محدودیت منابع مواجه هستند.
رئیس مركز قرآن و عترت وزارت بهداشت در بخش دیگری از این گفت‌وگو به بحث جشنواره قرآنی اساتید كه در دوره سی و دوم جشنواره ملی كه به میزبانی وزارت بهداشت برگزار شد نیز اشاره و اظهار كرد: در آن دوره برای اولین بار جشنواره اساتید برگزار شد و دیگر شاهد برگزاری آن نبودیم، به دنبال این هستیم كه اگر بحث بودجه‌ای خاصی پیش نیاید، در سال آینده این موضوع نیز در دستور كار قرار بگیرد و در كنار جشنواره دانشجویان مسابقات این بخش را نیز داشته باشیم.
بحرالعلوم همچنین در مورد بیست و پنجمین دوره جشنواره داخلی قرآن و عترت وزارت بهداشت و آغاز فرایند آن تصریح كرد: نامه‌ای به همه دانشگاه‌های علوم پزشكی ارسال شد تا نظرات و پیشنهادات در مورد جشنواره بیست و چهارم را ارسال كنند. در ادامه از 10 دانشگاه به صورت حضوری دعوت شد تا نظرات دریافت شود.
وی با تأكید بر اینكه به روزرسانی آیین‌نامه برای سال آینده در دست اجراست در مورد تغییرات رشته‌ها نیز بیان كرد: برخی رشته‌ها دچار تغییراتی شده است كه بعد از ابلاغ در مورد آن اطلاع‌رسانی خواهد شد.

دسترسی سریع