حمید شاه‌آبادی در مراسم تجلیل از اعضای كاروان قرآنی انقلاب: رادیو قرآن برای حركت خلاقانه بعدی آماده شود

معاون صدای رسانه ملی از همكاری و استقبال مردم به ویژه در استان‌های در مسیر حركت كاروان قرآنی انقلاب گفت: این اقبال عمومی مسئولیت سنگینی است كه منجر می‌شود، قرآنیان به ویژه رادیو قرآن تلاش خود را بیشتر كنند.

1397/12/22
|
15:16

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو قرآن، دكتر حمید شاه‌آبادی، معاون صدای رسانه ملی روز، 21 اسفند در مراسم تجلیل از دست‌اندركاران كاروان قرآنی انقلاب، حركت این كاروان را در دهه فجر انقلاب اسلامی، اقدامی نو و بدیع در چهلمین سال پیروزی انقلاب برشمرد و افزود: از جامعه ارزشمند و خدوم قرآنی، بابت این ایده و حركت تشكر می‌كنم و به تمامی شخصیت‌های قرآنی همراه كاروان و فعالان اجرایی و عوامل انتشار رسانه‌ای به ویژه چهره شناخته‌شده آقای احمد ابوالقاسمی، قاری بین‌المللی خداقوت می‌گویم. البته تشكر ویژه را باید از میزبانان این كاروان داشته باشم كه همانا مردم فهیم استان‌هایی بودند كه اتوبوس كاروان قرآنی انقلاب به آنجا سفر كرد.
وی افزود: اقبال عموم مردم به این كاروان و استقبال مردم از قرآنیان و شركت در محافل انس با قرآن، مسئولیت قرآنیان را مضاعف می‌كند. امیدوارم این حركت با شكل نوین و خلاقانه‌تر ادامه یابد.
شاه‌آبادی در ادامه سخنانش به تأسیس رادیو قرآن به عنوان اولین رادیو پس از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره كرد و افزود: شبكه رادیویی قرآن، بهمن‌ماه سال 62 تأسیس شد و نشانه خوبی از اهتمام انقلاب اسلامی به قرآن كریم بود و پس از آن دیگر رادیو‌ها شكل گرفتند و در حال حاضر 16 رادیوی سراسری و ملی در كنار دیگر رادیو‌های استانی و برون‌مرزی فعالیت دارند.
وی افزود: تأسیس رادیو قرآن به عنوان اولین رادیو، نشان‌دهنده این است كه كلید حل مشكلات زمین در آسمان است. انتخاب راه قرآن در ابتدای انقلاب اسلامی، استراتژیك بلندی بوده است؛ چراكه به خوبی شناخته‌ بودند كه دستورالعمل و مرجع جهانی چیست.
شاه‌آبادی تصریح كرد: در ذیل توجه به قرآن باید راه خود را بشناسیم و كارهای خود را محك بزنیم و اینكه راهمان، چقدر با دستورات قرآن انطباق دارد، مشخص كنیم. این حركت كاروان قرآنی انقلاب، راهی بود كه رادیو برای انس با قرآن معرفی كرد و بر آن بود كه قرآن را به عرصه زندگی بیاورد و فقط این نباشد كه قرآن فقط در عزا و عروسی‌ها آورده شود بر روی طاقچه‌ خانه‌ها قرار گیرد.
معاون صدای رسانه ملی اظهار كرد: حركت كاروان قرآنی انقلاب، گام خوبی هست كه قرآن و چهره‌های قرآنی را به سطح جامعه ببرد و چهره خادمان قرآن به مردم معرفی شود، قطعاً حركت ارزشمندی بود كه گام جدی و جدیدی در راه انس با قرآن شد به ویژه در بازه زمانی جشن‌های چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی نمادین و ارزشمند بود. رادیو قرآن این حركت را ادامه دهد تا دریچه‌ای را برای انس بیشتر مردم با قرآن بگشاید.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو قرآن؛ اجرای این مراسم كه به صورت زنده و مستقیم از شبكه رادیویی قرآن پخش می‌شد، برعهده محمدرضا پورمعین، فعال قرآنی بود. احمد ابوالقاسمی، مدیر رادیو قرآن نیز طی سخنان كوتاهی با اشاره به آیه «لَیْسَ لِلْإِنْسَانِ إِلَّا مَا سَعَى» و بیان سخنی از امام رضا(ع) گفت: كسی كه از نیكوكاری نیكوكاران تشكر نكند از خداوند تشكر نكرده است؛ پس به خاطر حركت نمادین و ارزشمند كاروان قرآنی انقلاب، ابتدا از رهبر معظم انقلاب كه با فرامینشان راهگشا و مشوق قرآنیان و رادیو قرآن بودند، سپس از معاون صدای رسانه ملی ـ از آقای شاه‌آبادی كه جز این انتظار نمی‌رفت كه حامی قرآن و فعالان قرآنی باشند ـ، تشكر می‌كنم. همچنین از همكاری نیروهای مسلح، عوامل مختلف شبكه قرآن و رادیو قرآن و نیز خبرگزاری قرآن(ایكنا) قدردانی می‌كنم.
در ادامه این مراسم امیرسرتیپ احمدرضا پوردستان، رئیس مركز مطالعات راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران، ضمن سخنان كوتاهی با تبریك حلول ماه رجب، حضور در جمع دست‌اندركاران كاروان قرآنی انقلاب را توفیقی دانست و گفت: باید به سمت قرآن‌‌شناختی و قرآن‌پژوهی رفت. در آیه 30 سوره فرقان آمده است «وَقَالَ الرَّسُولُ یَا رَبِّ إِنَّ قَوْمِی اتَّخَذُوا هَذَا الْقُرْآنَ مَهْجُورًا» كه این آیه اشاره به نجوای پیامبر اكرم(ص) دارد و این‌‌كه پیامبری كه رحمت للعالمین نامیده شده است با گله و شكایت، نفرین می‌كند و از كوتاهی عمل مسلمانان نسبت به قرآن كریم می‌گوید.
وی در ادامه با اشاره به زیركی انگلیسی‌ها و اینكه در چند قرن قبل به اهمیت مفاهیم قرآن پی برده بودند و اظهار می‌كردند كه باید مانع توجه مسلمانان به قرآن كریم شوند تا بتوانند به اهدافشان برسند، گفت: این حركت انگلیسی، همان خطری است كه پبامبر اكرم(ص) اعلام كرد و به بودن دو ثقل قرآن و عترت در كنار هم تأكید داشتند.
پوردستان تصریح كرد: این جدایی انداختن بین قرآن و اهل بیت را پس از رحلت پیامبر و در زمان دفن پیكر مطهرشان نیز اتفاق افتاد و بعدها معاندین دست از كار برنداشته و حضرت علی(ع) را خانه‌نشین كردند و بار دیگر در جنگ صفین، قرآن را جدا كردند و گفتند: حسبنا كتاب الله و هر چه حضرت علی(ع) گفت: قرآن ناطق منم، این جماعت به آن گوش ندادند.
وی در پایان سخنانش انقلاب اسلامی را احیاگر قرآن كریم در عصر حاضر دانست و گفت: قرآن به متن و صحنه زندگی آمد و مبنای سیاست‌گذاری‌ها شد و الان فعالان قرآنی در خط مقدم و در مقابل جبهه قرآن‌هراسی هستند در روزگاری كه دشمن با جنگ نرم به دنبال تخریب بن‌مایه‌هاست و حركت كاروان قرآنی انقلاب، بهترین دفاع در برابر این هجمه‌هاست.
پخش بخشی از مستند كاروان قرآنی انقلاب كه به زودی از شبكه‌های سوم سیما و افق پخش می‌شود از دیگر بخش‌های این مراسم بود.
در این مراسم، امیر سرتیپ گلفام، جانشین معاونت فرهنگی و تبلیغاتی ستاد كل نیروهای مسلح، حجت‌الاسلام والمسلمین محسن عرفاتی، سرپرست شبكه قرآن و معارف سیما، سرهنگ عسگریان، معاون روابط عمومی و تبلیغات نیروی دریایی سپاه نیز حضور داشتند.
یادآوری می‌شود، این مراسم در ساختمان شهدای رادیو جام جم برگزار شد و در پایان مراسم از دست‌اندركاران تجلیل به عمل آمد.
جمعی از فعالان قرآنی شامل قاریان و حافظان از اول تا 23 بهمن‌‌ماه سال جاری و به مناسبت چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی، سوار بر یك اتوبوس به چندین استان كشور سفر و با حضور در شهرهای مختلف به برپایی محافل قرآنی، دیدار با خانواد‌ه‌ای شهدا و... اقدام كردند.

دسترسی سریع