استقبال از «كاروان قرآنی انقلاب» در جام جم

مراسم استقبال از كاروان قرآنی انقلاب ظهر امروز، 24 اسفندماه در مسجد بلال سازمان صداوسیما برگزار شد.

1397/11/24
|
15:30

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو قرآن؛ مراسم استقبال از كاروان قرآنى انقلاب ظهر امروز، 24 اسفندماه با حضور اعضای كاروان، حجت‌الاسلام موسوی مقدم، قائم‌مقام رسانه ملی و حمید شاه‌آبادی، معاون صداى سازمان صدا و سیمای جمهورى اسلامى در مسجد بلال سازمان صدا و سیما برگزار شد.
در ابتدای این مراسم كه با گلباران مزار شهدای گمنام مسجد بلال آغاز شد، حضار در مراسم نماز ظهر و عصر را به امامت حجت‌الاسلام رنجبر اقامه كردند و پس از اقامه نماز، محفل قرآنی با اجرای محمدهادی صلح‌جو، مجری و كارشناس شبكه قرآن و معارف سیما همراه با تلاوت آیاتی از قرآن توسط حمیدرضا احمدی‌وفا، قاری بین‌المللی كشورمان آغاز شد.
سپس، احمد ابوالقاسمی، قاری بین‌المللی و مدیر رادیو قرآن برای ارائه گزارش كاروان قرآنی انقلاب در جایگاه سخنرانی قرار گرفت.
وی در ابتدا با اشاره به فرامین مقام معظم رهبری جهت برگزاری محافل قرآنی و تقارن این اتفاق با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: اساس كار كاروان قرآنی مبنی بر برگزاری محافل قرآنی در مناطق محروم كشور و میدان دادن به جوانانی است كه كمتر دیده شده‌اند.
مدیر رادیو قرآن در ادامه به برخی فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره اهمیت تلاوت قرآن در دیدار با قاریان قرآن اشاره كرد و به ارائه ریز گزارش كاروان قرآنی انقلاب پرداخت.
ابوالقاسمی كشف و استعدادهای قرانی و بها دادن به قاریان بومی شهرستان‌ها، نشست‌های تخصصی با قاریان استان‌ها، استقرار تجهیزات دندانپزشكی در منطقه نیمه محروم قلعه گنج، برگزاری بیش از 40 محفل انس با قرآن و كرسی تلاوت اذانگاهی در شهرها و شهرستان‌های سراسر كشور را از جمله برنامه‌های كاروان قرآنی انقلاب در این سفر ذكر كرد.
در ادامه، حجت‌الاسلام موسوی مقدم، قائم‌مقام رسانه ملی نیز جهت خوشامدگویی به كاروان قرآنی انقلاب به ارائه سخنرانی پرداخت و طی سخنانی گفت: مهمترین وظیفه این حركت همین نامی است كه برای این كاروان انتخاب شد یعنی «كاروان قرآنی انقلاب» كه در بعد از انقلاب بی سابقه است.
موسوی مقدم با اشاره به اینكه خواستگاه انقلاب برگرفته از قرآن است، اظهار كرد: امام(ره) در اولین اطلاعیه‌های خود قبل از سال42 به آیات فرآن اشاره می‌كردند و مبنای ایشان حركتی قرآنی بود.
قائم‌مقام رسانه ملی تصریح كرد: ما بعدها نیز مشاهده كردیم كه این آموزه‌های قرآنی بود كه راه برون‌رفت از بن‌بست‌ها را به ویژه در زمان جنگ تحمیلی فراروی انقلاب اسلامی قرار داد.
وی گفت: اگرچه تمامیت ارضی كشور مهم است، اما اگر فرض كنیم كه در دو جهت در جبهه‌های نبرد یك طرف پرچم ملی قرار داشت و در طرف دیگر نیز پرچم قرآن و اهل بیت(ع)، عده‌ای كه در زیر پرچم اسلام قرار گرفتند، توانستند تا هدف وطن‌دوستی را نیز محقق كنند؛ چراكه در دویست سال اخیر تنها جنگی كه اجازه نداد حتی یك وجب از خاك ما از دست، جنگ با رژیم بعثس صدام بود اما اگر عكس این قضیه اتفاق می‌افتاد، چنین هدفی دست یافتنی نبود.
موسوی مقدم با اشاره به اینكه در چهلیمن سالروز پیروزی انقلاب باید توجه بیشتری به قرآن داشته باشیم، گفت: به كلام امیرالمؤمنین(ع) قرآن «إِنَّ القُرآنَ ظَاهِرُهُ أَنِیقٌ، وَ بَاطِنُهُ عَمِیقٌ»، یعنی همین ظاهر قرآن هم دارای اهمیت بسیار زیادی است و این محافل قرآنی بسیار اثرگذار است.
قائم‌مقام رسانه ملی اظهار كرد: ظاهر هیچ‌كدام از مكاتب آسمانی نمی‌توانند به این صورت اثرگذار باشند و برای همین است كه در آموزه‌های دینی ما آمده است كه حتی نگاه كردن به قرآن هم دارای اجر و پاداش است.
یادآوری می‌شود، در پایان برگزاری این مراسم نیز برنامه تواشیح اسماءالحسنی با حضور مسئولان و اعضای كاروان قرآنی انقلاب اجرا شد.

دسترسی سریع