خواهر شهید كاوه در دیدار هفتگی جامعه قرآنی گفت: اگر میخواهیم در زندگی جدا از كلام در عمل به قرآن پایبند باشیم بهترین مسیر پایبندی به آرمانهای شهداست زیرا آنها با ایثار جانشان برای ما امنیت به ارمغان آوردند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو قرآن، دیدار جامعه قرآنی با خانواده شهدا، عصر چهارشنبه 30 آبان ماه، با خانواده شهید محمود كاوه و در منزل خواهر شهید برگزار شد. در این جلسه استاد احمدی ابوالقاسمی مدیر رادیو قرآن، حجت الاسلام والمسلمین محمودرضا ذكاوت قائم مقام رادیو قرآن، علیرضا فتحیپور، مدیر گروه علوم قرآنی رادیو قرآن، مجتبی حسینی مدیر پخش رادیو قرآن، رحیم قربانی، مسئول سازمان قرآن و عترت بسیج تهران بزرگ و جمعی از فعالان قرآنی حضور داشتند.
در ابتدای این دیدار استاد ابوالقاسمی قاری بین المللی كشورمان آیاتی از كلام الله مجید را تلاوت كردند و در ادامه هفته وحدت را تبریك و به بیان احادیثی از پیامبر اكرم(ص) و پیروی از سیره آن حضرت نیز پرداختند.
دكتر رحیم قربانی نیز در این جلسه طی سخنانی اظهار داشت: رشادت بسیجیان در هشت سال دفاع مقدس باعث شد امروز كشور در امنیت به سر برد. البته جانفشانی بسیجیان هنوز نیز ادامه دارد. سازمان قرآن و عترت بسیج تهران بزرگ با برگزاری دیدارهای هفتگی با خانواده شهدای قرآنی سعی دارد معرف این شهدا باشد در این راستا نیز تا به امروز دو هزار شهید قرآنی شناسایی و معرفی شدهاند.
وی افزود: جوانان باید شهدای قرآنی را الگوی خود قرار دهند؛ بزرگانی كه نه تنها در كلام بلكه در عمل نیز به قرآن عمل كرده و به بالاترین مقام كه همانا شهادت است رسیدند.
در ادامه مراسم حجتالاسلام و المسلمین ذكاوت با بیان اینكه شهدا در جایگاهی رفیع قرار دارند، اظهار كرد: منزلت و جایگاه شهدا برای همه روشن است و این ما هستیم كه باید نگران خود باشیم. شهدای هشت سال دفاع مقدس و مدافع حرم با ایثار جانشان برای همه ایران امنیت آوردند و این امر باید با زبان تصویر و رسانه به همه منتقل شود. البته ادامه دادن راه شهدا بسیار سخت است ولی ما در رادیو قرآن تمام تلاش خود را میكنیم كه شهدا را به صورتی صحیح و مناسب معرفی كنیم.
در این مراسم خواهر شهید كاوه نیز تاكید كرد: برادر شهیدم تنها در یك بخش الگو نبود بلكه در حوزههای مختلف وی چهره ارزشمندی محسوب میشد. این اتفاق نشئت گرفته از تربیتی بود كه پدرم در آن نقش بسیاری داشت. شهید كاوه بسیار به قرآن دلبسته و علاقمند بود. وی صبحهای خود را با تلاوت قرآن شروع میكرد و حتی قرآن خواندن را قبل از آغاز مدرسه آموخته بود و با صوت خود آن را تلاوت میكرد.
خواهر شهید یادآور شد: شهید كاوه سه سال درس طلبگی خوانده بود و بعد از آن به سفارش بزرگان به دبیرستان رفت. در همان دوران انقلاب شد و شهید كاوه در آن حضوری فعال داشت. بعد از انقلاب وی عضو سپاه شد و به عنوان جوانترین فرمانده لشكر سالها فعالیت كرد تا در نهایت به شهادت رسید. درباره این شهید مقام معظم رهبری بارها اظهار نظرهای جالب و خوبی داشته اند. تأكیدات رهبری جنبههای مختلف رفتار شهید كاوه را در برمیگیرد زیرا همانگونه كه گفتم این شهید بزرگوار در حوزههای متعددی الگو بود.
وی با بیان اینكه جامعه قرآنی باید با عمل به فرامین شهدا، پاسدار ارزشهای آنها باشد، تصریح كرد: بهترین توصیهای كه میتوانم به جامعه قرآنی بكنم این است كه همیشه به شهدا و آرمانهایشان متعهد و پایبند باشند. این اقدام بهترین راهی است كه میتوان در جهت تحقق اهداف قرآنی قدم برداشت.
خواهر شهید با بیان اینكه برادرش پیش از شهادت بارها مجروح شده بود، گفت: درباره شهید كاوه فیلم سینمایی «شور و شیرین» ساخته شده است؛ این كار گوشهای از زندگی شهید كاوه را نشان میداد اما فیلمهای دیگری نیز میتوان تولید كرد كه در آن زندگی شهید كاوه تصویر شود. البته باید بگویم كه هیچ فیلم و سریالی به صورت كامل ایثار شهدا را به تصویر نمی كشد. درباره علائق شهید هم باید بگویم كه وی به شدت به ورزش فوتبال علاقه داشت و از هر فرصتی برای این ورزش بهره میبرد. در انتها نیز باید تأكید كنیم كه شهید به شدت به ظاهر و آراستگی خود اهمیت میداد و به همین دلیل لشكرش نیز چنین ویژگی را دارا بود.