پیشكسوت قرآنی كشور رادیو ترتیل را به مثابه موجی خواند كه باید به جریانی دائمی تبدیل شود.
خادمالقرآن عباس سلیمی، پیشكسوت قرآنی و معاون فرهنگی آستان حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع) طی سخنانی در مراسم راهاندازی رادیو ترتیل كه صبح امروز چهارشنبه، 25 اردیبهشتماه در محل استودیوی شماره 8 ساختمان شهدای رادیوی سازمان صدا و سیما برگزار شد، ضمن عرض خیر مقدم به تمامی قرآنیان و مسئولان قرآنی حاضر در مراسم، با اشاره به آیه نورانی «وَأَمَّا بِنِعْمَةِ رَبِّكَ فَحَدِّثْ» اظهار كرد: چهل سال قبل، سهم قرآن و قرآنیان از رادیو و تلویزیون رژیم ستمشاهی هر هفته چند دقیقه بیشتر نبود. سرتاسر هفته را در انتظار بودیم تا در ساعت 21 شبهای جمعه و زمان سخنرانی مرحوم استاد راشد، سه دقیقه از تلاوت مرحوم استاد عبدالباسط بهرهمند شویم. خدا بر ما منت نهاد به بركت خون بیش از 225 هزار شهید سرافراز كه حامیان بااخلاص قرآن بودند و صدها هزار آزاده، جانباز و ایثارگر و حركت پیامبرگونه احیاگر قرآن كریم در قرن اخیر، امام خمینی(ره)، بحمدالله قرآن در جایگاه نسبتاً شایسته خود در كشور قرار گرفت.
پیشكسوت قرآنی كشور ادامه داد: پس از مدتی نیز ثمره آن اینگونه آشكار شد كه به دست پربركت بزرگ پرچمدار قرآن و رهبر معظم انقلاب اسلامی در سال 1362 رادیو قرآن راهاندازی شود. این حركت زیبا بحمدالله ادامه پیدا كرد و از آنجا كه وعدههای الهی حق است و فرمود «لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِیدَنَّكُمْ»، به خاطر شكرانه ملت و جامعه قرآنی به پاس زحمات مدیران خوب رسانه ملی، رادیو تلاوت افتتاح شد.
سلیمی با بیان اینكه این حركت مصداق بارز «نورٌعَلَى نُور» بود، تصریح كرد: همچنین، چون این ملت بزرگوار شاكر نعمت بزرگ قرآن هستند، در سال گذشته به لطف خداوند بزرگ، رادیو تلاوت و سپس، رادیو ترتیل بحمدالله راهاندازی شد. اینها بركاتی است كه باید شاكر باشیم و این نعمات را ذكر كنیم، لذا با قصد قربت و انشاء از ریاست محترم سازمان صدا و سیما، معاونت صدا كه خود از خاندان علم و فقاهت هستند و جز این انتظار نمیرود كه در خدمت قرآن باشند و قائممقام سازمان، صمیمانه به عنوان یكی از اعضای جامعه قرآنی تشكر میكنم و امیدواریم كه انشاءالله این حركت زیبا استمرار داشته باشد.
پیشكسوت قرآنی كشور ادامه داد: البته بنده قصد دارم تا اینجا نكتهای را به محضر عزیزان بیان كنم و آن این است كه رادیو ترتیل به مثابه یك موج است و موج پدیدهای موقت و گذرا است و آغاز و فرجامی دارد. هنر مدیران بزرگوار و قرآنی رسانه ملی در این است كه این موج را تبدیل به جریان كنند و جریان، عبارت است از حركتی مستمر؛ اگرچه ماه مبارك رمضان، ماه نزول قرآن است و «شَهْرٌ دُعِیتُمْ فِیهِ إِلَی ضِیافَةِ اللَّهِ»، اما واقعا ما نمیتوانیم خود را توجیه كنیم كه به میمنت حلول عید سعید فطر و پایان ماه مبارك رمضان، دفعتاً رادیو ترتیل تعطیل شود.
سلیمی اظهار كرد: به همان دلایل كارشناسی مقبولی كه كشور، نیازمند فعالیت مستمر رادیو آوا است، به هزاران دلیل برتر از آن دلایل كارشناسی این جامعه، استمرار و بقای این انقلاب، این ملت و خود رسانه ملی نیازمند استمرار رادیو ترتیل است. درود بر آن مدیران بزرگواری كه بتوانند با تدبر، با غیرت دینی و با همت خود این موج را تبدیل به جریان كنند و ما شاهد این باشیم كه با لطف خداوند بزرگ و تأكیداتی كه رهبر معظم انقلاب اسلامی دارند و بركاتی كه از ناحیه استمرار رادیو ترتیل میتواند در تعالی فرهنگ این ملت و رفع همه نابسامانیها، تخلفات و جرائم خود را نشان دهد، شاهد این باشیم كه انشاءالله رادیو ترتیل بعد از ماه مبارك رمضان نیز ادامه پیدا كند. تردید نكنید كه مخاطبان خود را در بین این هشتاد میلیون جمعیت عزیز ایران اسلامی و خارج از آن خواهد داشت و اگر احیانا هزینهای نیز از نظر عرف دستگاهی وجود دارد، آیا ما شك داریم كه خدای قرآن آن هزینه را تأمین میكند؟ و هم به بركت این رادیو ترتیل، توفیقات سایر امواج و ایستگاههای رادیویی و تلویزیونی ما را افزایش خواهد داد.
پیشكسوت قرآنی كشور در پایان تصریح كرد: امیدوارم كه این افتخار نیز در كارنامه مدیران عزیز و فداكاری كه هماكنون توفیق خدمت در رسانه ملی را دارند، ثبت شود و ما بتوانیم انشاءالله به اهداف، منویات و مطالبات رهبری معظم انقلاب اسلامی در این رابطه جامه عمل بپوشانیم.