رئیس مركز امور قرآنی سازمان اوقاف گفت: ثبت نام در بخش معارفی چهل و یكمین دوره مسابقات سراسری قرآن كریم تا پایان اردیبهشت ماه ادامه دارد و تاكنون نزدیك به 70 هزار نفر در چهل و یكمین دوره مسابقات قرآن كریم در سطح كشور ثبت نام كرده اند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو قرآن، حجت الاسلام والمسلمین سید مصطفی حسینی رئیس مركز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: در طول سال مسابقات قرآنی متعددی توسط نهادهای مختلف در كشور برگزار میشود، اما مسابقات قرآن سازمان اوقاف و امور خیریه همه اقشار و بخشهای مختلف جامعه را در برمی گیرد.
وی در خصوص این دوره از مسابقات عنوان كرد: چهل و یكمین دوره مسابقات قران كریم در 15 رشته و در قالب سه بخش آوایی انفرادی، معارفی، آواها و نغمات دینی برگزار خواهد شد..
رئیس مركز امور قرآنی سازمان اوقاف با بیان اینكه بخش آوایی انفرادی شامل قرائت ترتیل، قرائت تحقیق، حفظ 5 جزء، حفظ 10 جزء، حفظ 20 جزء و حفظ كل قرآن كریم است؛ افزود: بخش معارفی نیز تفسیر قرآن كریم، حفظ و معارف احادیث و حفظ موضوعی قرآن را شامل میشود.
وی دعاخوانی، اذان، هم خوانی قرآن، انشاد انفرادی، همسرایی دو یا چند زبانه و مقطع خوانی گروهی قرآن كریم را جزء بخش آواها و نغمات دینی عنوان كرد و گفت: ثبت نام این دوره از مسابقات از بهمن ماه سال 96 آغاز و تا پایان اسفند ماه سال جاری ادامه داشت.
حجت الاسلام حسینی افزود: مرحله استانی چهل و یكمین دوره از مسابقات سراسری قرآن كریم از اول تیر ماه تا ششم مرداد و مرحله كشوری نیز از 10 تا 25 مهر ماه در اراك برگزار خواهد شد.
وی در خصوص برگزاری مسابقات در بخش معارفی گفت: مرحله شهرستانی مسابقات در بخش معارفی از ساعت 13 تا 20 ، دهم خرداد ماه به صورت الكترونیكی بدون محدودیت مكان و زمان برگزار و مرحله استانی بخش معارفی نیز 21 تیرماه به صورت كتبی برگزار خواهد شد.
حجت الاسلام حسینی در خصوص منابع و محتوای آزمون رشتههای معافی گفت: در رشته تفسیر قرآن كریم تفسیر سوره حجر بر اساس تفسیر نمونه، در حفظ و معارف موضوعی قرآن كریم حفظ و معارف 40 موضوع اول بر اساس كتاب «با قرآن خوشبخت شوید» و در حفظ و معارف احادیث حفظ و معارف 40 حكمت اول به جزحكمت 30 بر اساس كتاب «زمزم حكمت» ترجمه و شرح 110 حكمت نهج البلاغه میباشد.
رئیس مركز امور قرآنی سازمان، افزود: در این دوره از مسابقات برای برادران و خواهران اهل سنت نیز منبع خاص آزمون در رشته تفسیر بر اساس كتاب تفسیر صفوۀ التفاسیر در نظر گرفته شده است.